Du fortjener ikke dette

Jeg er med i forskjellige grupper på facebook og nettet om tyrkia, tyrkiske menn, barn osv. Flere ganger får man høre mye dritt, altfor mye ufortjent dritt om hvordan tyrkerne oppfører seg. At de ikke tenker, at de gjør som de vil, de er egoister, de er aldri hjemme hos kona si og barna sine, de lar ikke kona dra ut, mens han er med barna, de hjelper ikke til med husarbeid, de lager ikke mat, de er tafatte, de er utro, løgnere, og lista fortsetter.

Det finnes mange drittsekker, både i tyrkia, norge og resten av verden. Men jeg vet, at jeg ikke er gift med en drittsekk. Så når noen snakker som at alle er like, fordi dem selv har vært i et drittforhold, så irriterer det meg så sykt. For hadde det vært meg, som ble snakka så mye dritt om på en gruppe fordi jeg er norsk, fordi noen norske kvinner oppfører seg sånn og sånn. Så hadde jeg jo blitt lei meg, og veldig skuffet. Jeg skjønner ikke hvorfor noen har det behovet, med å rakke ned på tyrkere generelt. Jeg har jo to halvt tyrkiske barn, og jeg håper virkelig ikke de får med seg sånne ting. Det blir jo nesten som rasisme, når man rakker ned på et helt folkeslag.

Det er klart det, at i mange av de forholda jeg kjenner til her, så har vi mange av de samme problemene/utfordringene. Så man kan selvsagt finne likheter. Men når jeg snakker med mine norske venner, så har vi ikke så veldig ulike problemer vi heller.

Jeg kjenner jeg blir så såra på tyrkerne sine vegne. At de får så mye ufortjent dritt.

Vi har våres uenigheter, og mannen min kan være sykt irriterende på enkelte ting, men det kan jeg og. Verken jeg eller han er perfekt. Men jeg vet at han ikke er en drittsekk, og jeg vet han er glad i meg og barna våre.

Jeg har og hatt mine utfordringer på jobb, angående å ha mann fra tyrkia. Og jeg blir så sint inni meg, fordi han fortjener virkelig ikke det. Han fortjener ikke at folk tenker så negativt om han.


Her er min vakre lille fine familie. Som betyr alt i verden for meg. Synd at noen har det behovet å prøve å få alle i et dårlig lys. Jeg er hvertfall lykkelig med min mann. ( som oftest ) vi har hatt våre dårlige perioder. Men selv om vi har det så har han aldri vært en drittsekk. Han er en god person som elsker familien sin. Han er utrolig flink til å lage mat, hjelpe meg hjemme, stå opp med barna, jobbe på huset og hagen, fikse ting osv. Jeg kjenner meg absolutt ikke igjen av enkelte beskrivelser. Man må da skjønne at selv om man selv har vært i et dårlig forhold så kan faktisk andre være lykkelige. Dere har ikke et fasitsvar og dere vet ikke alt om tyrkere kun fordi dere har vært sammen/gift med EN tyrker.

Nei verken han eller flere tyrkere jeg kjenner fortjener det stemplet. Jeg får vondt inni meg av å høre så mye dritt. Jeg får vondt av mine barn som kanskje får høre dritt om sitt eget folk, tilogmed sin egen far! Kun fordi noen tror de vet alt om alle etter å ha vært i et dårlig forhold. For dumt spør du meg. Men verste av alt er jo at folk hører på.


Dette innlegget har jeg skrevet for en stund siden, men jeg føler for å dele det på nytt. 

Liker

Kommentarer

Loveofpalmtrees
Loveofpalmtrees,
Enig, synd at mange skal dra de over en kam. Har forresten nominert deg på en liten blogg utfordring 😉 må ikke ta den om du ikke ønsker det.nouw.com/loveofpalmtrees
Janne
Janne,
Ja vi har det bedre nå, men gruer meg til den dagen hun begynner å spørre etter han.
Kan heller ikke fatte og forstå hvordan enkelt kan velge bort sine barn, veldig trist.
Trodde jeg kjente han, men nei :-/// ☺️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229