Drømmer og tenker masse

Jeg er en drømmer, uten drømmer så hadde vi ikke vært her vi er i dag. Et liv uten drømmer må være kjedelig. Kanskje ikke drømmen blir akkurat sånn man vil men det stopper uansett ikke meg. Jeg kan sitte om kvelden å planlegge mange ting og kose meg med det. En ting jeg holder på med nå er å drømme om ferie. Bare meg og Kadir. Vi har aldri dratt på ferie sammen.


Vi har veldig lyst på en skikkelig familietur også, men jeg føler at Noah er litt liten enda. Det er bedre å vente litt så alle kan få godt ut av en ferie og faktisk huske den.

Så nå er det "kjærestetur" som står på ønskelisten. Jeg har googlet og googlet og fått tips fra ei venninne. Så nå tror jeg at jeg har funne meg et mål. Så nå skal det spares og drømmes.

Jeg kjenner meg nyforelska når jeg tenker på det. Det gjør meg glad og det kribler i kroppen. Det er noe som virkelig vil gjøre meg lykkelig. En stor drøm. Jeg har kun vært på Kreta to ganger, ellers har det bare blitt Tyrkia etter jeg traff Kadir.


Det er så mange plasser jeg har lyst å se og oppdage. Kadir er så opptatt av jobbing. Han har veldig lyst han og, men han har ikke like mye fritid som meg til å sitte å drømme. Så jeg kunne egentlig bare finne en plass som jeg har lyst å se. Så dette blir gøy. Fantastisk

Det blir en helt rar følelse å sette seg på et fly uten barn. Bare tenke på seg selv, lukke øynene, høre på musikk, være oppe lenge om kvelden, gjøre akkurat det vi vil, ta oss noen drinker, ta oss utflukter osv. Dette blir bare så fantastisk for meg. Jeg trenger det virkelig og det skal nytes.

Et stort kriterie for meg er at det ikke skal være et typisk turistproppet sted der de selger norske kjøttkaker og roper heia norge etter deg på gata. Det skal være eksotisk, noe annet, det skal være en wow faktor. Jeg tror jeg har funne det med hjelp fra ei venninne. Så nå kan sparinga begynne og alt av utflukter, avstander og sånt skal jeg finne ut av. Jeg skal oppleve masse og se mye.

Drømmen min blir oppfylt.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229