dette er hva en helg er til

Egentlig hadde vi planlagt noe annet denne helgen. Vi skulle kjøre ut mot gazipasa og så skulle vi gå en tur med ungene, ha piknik og kose oss. Men været så ustabilt ut så vi turte ikke. Istede ble det treff i en park her i mahmutlar. Ble en veldig kos dag det da.

Mye godt som vi alle hadde baka, kanelboller, lapper, sjokoladekake, pizzaboller, snacks og kos. Overdose med gjærbakst og søtt hehe. Godt det er en ny start i dag.

Denne parken liker jeg godt. Inngjerda og god oversikt til de små. Få andre folk der. Litt kaldt akkurat i går, men når der er varmere i været så er det godt med vinden der oppe.

Som vanlig var vi først, hehe. Så Aron og Aysha lekte med et spill jeg kjøpte til dem. De syns det var veldig gøy.

Det er en lekeplass der og, men de bruker den faktisk veldig lite. De syns denne trappa er det gøyeste. Sklir ned der, ler og har det gøy.

Fine unger i nye "melkegensere" Lettnelk og ekstralett. Morro, aldri sett det før, og fikk de i gave så det var morro.

Nå gleder vi oss til mange sånne flotte helger fremover. Livet blir så mye bedre sol, vår, utetid og glade barn. Dette er grunnen for at vi elsker helg. En helt herlig dag.

Nå er det skole igjen, mens Aysha er på skolen så skal vi gå masse turer. Jeg må bli flink igjen så det ikke sklir helt ut igjen. Jeg er ikke flink til å begrense meg. Men nå er det nok. Ny start i dag. IGJEN.

Ønsker alle en flott uke. Jeg gleder meg allerede til helg hehe.

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Såg ut som ei herlig helg 😃
Ønsker deg ein herlig mandag <3
nouw.com/susannem
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229