Det jobbes og jobbes

Etter jeg kom så har jeg nesten ikke sett Kadir. Han jobber hele tiden. Den lille fritiden han har brukes til å jobbe på huset. Det var en kveld han fikk gå litt tidligere fra jobb for å være sammen med meg. Da var broren min og kjæresten dratt på hotelltur til Alanya. Så da satt vi på verandaen, snakket og hadde en drink sammen. Det var veldig koselig. Utenom det så har det ikke vært noe. Han har ikke tid og han er veldig sliten. Jobber og jobber.


I dag dro jeg og guttene sammen med han til huset så vi fikk se hverandre litt iallfall. Det er broren hans og noen han kjenner som bor og jobber i huset vårt nå. De er utrolig flinke og ting går fort. Ser forandring etter hver gang vi er der.

Vi har en ganske liten gang, så det å få tak over inngangspartiet blir en ny verden. Ganske trangt der når to voksne og tre barn skal kjappe seg inn når det pøsregner. Det skal bli utrolig deilig å kunne sette fra seg skitne sko på utsiden. Få mer plass.


Vi hadde en liten diskusjon om denne fargen til huset. Fordi Kadir hadde nemlig klart å gjøre en feil. Han ble vist to farger og han viste meg en annen en som jeg var enig i. Så sa han feil og det ble heller den på bildet. Jeg ble meget skuffet. Jeg synes det var altfor oransje. Rett og slett grusom første gang han viste den til meg. Men nå liker jeg den heldigvis bedre. Etter å ha sett den i virkeligheten og å se den i kontrast mot den grønne fine naturen så synes jeg det ble bra.
Og så er det bassenget som jeg liker veldig godt. Det blir så pent i forhold til tidligere. Nå klør det virkelig i fingrene etter å få rydde opp og å flytte inn. Vi skal kose oss så mye. Nytt basseng, ny hage, ny sittegruppe og omtrent nytt hus. Vi gleder oss masse. Mye jobb på mannen, Så det skal nok bli godt for han når alt er ferdig.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229