Den perfekte kjolen

Jeg ser veldig frem til å ha byllupsfest med mannen min. Vi har ikke hatt det, og det er stort savn. Jeg vil så gjerne ha et nydelig bryllup. Jeg ser etter kjoler på nettet, og det er så utrolig mange nydelige kjoler å velge i. Jeg vet sånn ca hvilken stil jeg vil ha det i.


Dette bildet har jeg lånt fra https://www.jjshouse.no/Ballkjole-Prinsesse-Illusjon-Bane-Tog-Tyll-Brudekjole-Med-Sloyfe-R-002171948-g171948?pos=similar_styles_2

Jeg elsker sånn type stil, denne er ikke akkurat slik jeg vil ha, men veldig i nærheten. Jeg ville nok hatt litt mer detaljer i skjørtet også. Og jeg ville hatt håret ned i krøller, tiara, og slør. Være en prinsesse for en dag.

Jeg ville også at Kadir skulle hatt hvit dress, eller en veldig lys grå. Det hadde blitt veldig fint sammen med det svarte håret hans. Mange vakre blomster i hvitt, og blått vil jeg ha.  Jeg vil gifte meg under en bue av blomster

Gleder meg til å finne en vakker kjole til Aysha også, og finne dress til guttene. Det skal bli en helt magisk dag, og jeg ser veldig frem til alle forberedelsene. Jeg håper jeg klarer å finne et perfekt sted som jeg kan ha det. 

Når vi endelig skal ha festen så har vi vært sammen i hele 13 år, så det er jo en god stund. Ungene er litt større også, så det blir nok en veldig bra dag. Jeg håper så at mange av mine kjære i norge får muligheten til å komme. Det blir jo selvsagt vanskelig for alle å få det til, men sålenge noen er med og feirer dagen min, så er jeg glad. 

Jeg kan sitte og drømme lenge om hvordan alt skal være, og jeg skal virkelig prøve så godt jeg kan og få dagen så fantastisk som mulig. 

Tenk å kunne dele en sånn dag med mannen man elsker, med barna våre, familie og venner. Det er jo noe helt spesielt vakkert ved det. Så selv om vi er gift på papiret, så bare MÅ jeg ha feiringen også. Å gifte seg er jo ikke bare å skrive under på et papir. Det er så mye mer. Det skal være en dag vi aldri glemmer, det skal feires, det skal holdes taler, og vi skal  vise vår kjærlighet, både til hverandre og til folka rundt oss.

Det kribler i magen av å tenke på det. Jeg skal virkelig begynne planleggingen for fullt snart.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229