Den norske sommeren leverer

Vi er jo vandt til å ha det varmt, så at det ikke er kjempevarmt er bare deilig. Men at det er opphold er fantastisk. Vi nyter virkelig dagene i sola. Litt kald vind innimellom, men jeg nyter. I dag dro vi på stranden og hadde noen fine timer der. Aysha var med kusinene sine, så det var bare meg og guttene, og venninna mi med hennes barn. Aron turte tilogmed å bade endel. Det er jo ikke langgrunt der vi bor i tyrkia, sånn som det er her. Her kunne man gå ut mange meter uten å bli mer blaut enn opp til knæra. Så Aron synes det var veldig stas. Noah gravde og gravde i sanden, kosa seg, og ødela litt. Det var selvsagt veldig spennende å ødelegge andre sitt sandslott. Så litt løping ble det jo for meg. Men han stikker iallfall ikke av, sånn som før. Så det er en periode som er over, og det synes jeg er godt. Må selvsagt følge nøye med hele tiden, men kan sitte litt mer enn før.

Guttene tar det veldig fint å være borte fra pappaen sin egentlig. De spør jo litt innimellom, og vi har videosamtale litt. Det gjør jo at ting går veldig bra. Jeg hadde ikke kosa meg likemye om de hadde hatt det vondt av savn. Men dagene bare flyr avgårde, vi har alltid noe å gjøre. Og vi har så fin temperatur her. Vi har litt over en måned igjen. Det skal bli utrolig godt å se Kadir igjen. Ingen tvil om det.

Han jobber og jobber, restauranten går supert, så ting går veldig bra nå. Det er så godt å ha det fint. Det er jo tungt for Kadir nå da, men han er forberedt på det, at å jobbe hardt nå vil bli bra for oss alle. Det er jo det som må til, dessverre. Det er selvsagt dyrt med tre barn, hus og ferie her. Akkurat nå er jeg bare glad for at det er han som har ansvaret for økonomien. At jeg slipper å tenke så mye på det. Og vi har noen planer på gang, som jeg håper skjer. Da vil ting bli mye lettere for oss, Økonomisk, og familietid. Så man må bare være positiv og se fremover. Tenke at dette blir bra.

Så mens han jobber hardt, så koser vi oss her.

Norsk sommer er helt fantastisk.


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229