Deilige mai

Vi har hatt mye variert vær denne våren. Men nå er det skikkelig deilig. Mye sol, mye is, glade barn og masse utetid. Vi går mye turer og koser oss. Jeg går somregel 8-10 km hver ukedag. Det er så godt å komme seg ut, både for meg og guttene. Når vi kommer hjem etter turen så vil de ofte leke ute også. Så det blir mange timer ute.

I går tok vi noen fine bilder. Det er så grønt overalt, og vakre blomster i alle farger. Åhh så herlig det er, og som vi koser oss.

Jeg synes barn er så nydelig i gult. Det lyser virkelig opp, og man blir glad av å se på. Elsker at de trenger så lite klær. I dag da vi gikk så var det plutselig cardiganvær. Kald vind fra fjellet. Men det er flest av de fine dagene nå, og vi kosa oss max i går.

Mai er virkelig den beste måneden her, så den skal nytes. Så blir det straks juni som er hakket varmere og tid for bading. og så plutselig er det norgestur. Så vi har mye gøy å se frem til nå.

Hele hagen vår er full av sand nå for vi skal legge stein der. Guttene elsker det, og spesielt Aron spør om å leke ute hele tiden. Han sitter og graver, kjører biler og storkoser seg. Greit med en stor sandhaug. Så nå gleder jeg meg til å ta de med på stranda. Det blir spennende å se hvordan Noah reagerer. Tror han vil like det godt. Jeg har bare ikke orket enda alene med de. Blir bedre når vi får besøk snart av bestemor. Så kan vi dra på stranda alle mann. Før det så skal vi nyte litt vårvær før sommeren.

Liker

Kommentarer

Marianne
Marianne,
Nydelige bilder og herlig å se at barna koser seg ute😃det ser ut til at du har helt perfekte omgivelser til de fine turer, her hjemme innbærer mine morgenturer fortsatt varme klær og hansker på😃ser frem til turer i Alanya igjen om bare noen uker🌞
christinabilgin
christinabilgin,
hansker :O æææ det frista ikke hehe. Ja her er det helt nydelig nå 😃nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229