Bryllup

Vi giftet oss for snart fire år siden. Jeg skulle føde i tyrkia, og det tryggeste for meg var å være gift og forsikret. Og selvsagt fordi vi elsker hverandre. Jeg hadde lyst på stor bryllupsfest, men jeg var gravid, og det ble egentlig litt hastverk. For jeg bodde da mest i norge på den tiden. Så festen skulle vi ta senere. Men så skjedde det kuppforsøket, økonomien gikk rett i dass, vi dro til norge igjen. Og jeg ble også gravid på nytt. Så har tiden bare flydd ifra oss. Men selv om det begynner å bli noen år siden, så har jeg absolutt lyst å ha det bryllupet jeg drømmer om.


Jeg gleder meg til å finne en nydelig kjole. Den skal være lang, ha lange blondeermer, stram i livet, litt tykt stoff nederst. Jeg vil ha en nydelig kjole til Aysha, fine dresser til guttene. Jeg vil ha masse blomster. Jeg tror jeg vil ha det på en strand, om jeg ikke klarer å finne en nydelig hage da. Jeg kunne gjerne tenke meg en stor fin hage, med masse lyslenker i trærne.

Jeg har lyst å bli "viet" på nytt. Altså at det ikke bare er en fest. Kanskje da fornye løftene våre da, så det blir litt spesielt. Vi er jo allerede lovlig gift, så det trenger ikke være en person som har papirer på at de kan vie oss. Noen som vil stille opp? Neida, finner nok noen. Jeg har lyst på et søtt, koselig bryllup med litt blanding av norsk,amerikansk, og tyrkisk. Jeg vil ha stor matbuffe, kanskje grillbuffe. Jeg vil ha mange kaker, ikke bare en.

Da vi var i bryllupet til søsteren hans, så var det mange folk der, men de hadde ikke mat. De hadde kun en kjempelang bryllupskake på flere etasjer, juiceboks, og nøtter på bordene. Masse dansing og god stemning. Det virker ikke alltid så viktig om hvordan festen er, sålenge det kommer folk og det er god stemning. Men jeg vil ikke ha det sånn. Jeg vil absolutt ha mat til alle gjestene. Heller da invitere færre så man faktisk har råd til det.

Sånn jeg ser for meg bryllupet gjør meg glad. Og jeg gleder meg virkelig. Min lillebror skal gifte seg i 2020, så da får vi ta vår fest året etterpå. Så det kanskje blir lettere for familien å få det til.

Jeg har bryllupssangen klar også. Jeg har drømt om den helt siden jeg hørte den. Den er fantastisk nydelig. Så jeg gleder meg til å gå mot min kjære mann mens den spilles. Det blir helt magisk.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229