bryllup 2015 og 2020

Vi giftet oss for 3 år siden. Jeg var da 6 uker unna termin med Aron. Jeg skulle føde i tyrkia, og for å være dekt og sikret mest mulig her, om noe skulle skje så giftet vi oss. Vi ville selvsagt være gift, men jeg har alltid sagt det at jeg vil ikke gifte meg bare på papiret, jeg vil ha fest. Planen var egentlig at vi da skulle ha bryllupsfesten 1 år etterpå. Men ting forandret seg, og vi dro til norge for å jobbe. Så kom lille Noah. Så har det vært økonomi som har hindret oss. Jeg føler at det alltid vil være noe i veien, om vi ikke bestemmer oss snart. Vi trenger ikke gjøre det så dyrt eller avansert. Men jeg ønsker meg virkelig et bryllup. Så vi tar sikte på våren 2020. Dato skal vi selvsagt komme tilbake til. Sånn at de i norge som vil komme har god tid på seg til å planlegge.

Jeg er veldig glad i dette bilde her. Inni magen lå lille Aron og ventet på oss.

​Jeg gleder meg veldig til planlegging. Til å finne en nydelig kjole og til å feire den store dagen med de jeg er glad i. Håper inderlig at mange får til å komme. Uansett så skal vi få en fin og minnerik dag. Da har jo guttene også blitt litt større og ting blir lettere. 

Jeg ser for meg en blanding av litt tyrkisk jall og et tradisjonelt "norsk" bryllup. Det skal være mye musikk, og glade mennesker. Stort kakebord og nydelig mat. Åh jeg gleder meg virkelig til å se frem mot dette. Jeg og A​ysha skal bli noen fine prinsesser. Blir veldig gøy. De aller fleste har jo lyst å oppleve dette en gang i livet, det vil iallfall jeg. Selv om det blir en stund etter vi gifta oss på papiret. Men sånn ble det. Fest skal det bli uansett. 

Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Æ e klar 😃nouw.com/hayatiim
christinabilgin
christinabilgin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229