bodd i koffert i to måneder

Føler jeg har bodd i kofferter i to måneder nå. Vi dro til norge 28 juni og er enda ikke helt hjemme. Kofferter, krøllete klær, vet aldri hvor tingene mine er. Litt kaos. Vi koser oss veldig. Vi bor i en fin leilighet nå med stort basseng, sklie og det er rett ved sentrum. Så vi har absolutt ingenting å klage over. Det har ikke noe med det å gjøre, men nå er jeg så klar for å komme HJEM. Mitt hjem. Det blir veldig godt. Kadir er jo så sliten. Han jobber hver eneste dag og kveld. Og har jo da noen timer fri på dagen, men de bruker han som sagt på huset. Så det at han aldri får en eneste pause tærer jo selvsagt på alt.

Nå er det ikke lenge igjen, så det skal bli veldig godt for ungene å få tilbake babaen sin, og jeg få mannen min igjen. Vi trenger tid sammen. Er jo faktisk to måneder siden sist.

Jeg og lillebror har vært på huset to kvelder på rad nå for å få unna endel søppel og rot. Det går fort når man er to. Jeg skal en tur dit i kveld også, for i morgen er det bestilt vasking. Heldigvis skal noen andre ta seg av den drittjobben. Det tynne fine støvet er sykt vanskelig å vaske bort. Så det er litt godt å slippe. Bad må skures, vinduer må vaskes, lister, vinduskarmen og alt mulig.

Kjenner det kribler i kroppen av å komme meg hjem nå. Fikse alt av tøy, få de opp i skapene. Sette på plass ting igjen. Kjøpe oss ny sofa skal vi og. Så det kommer til å utrolig fint og koselig der. Gleder meg veldig til å vise det frem også. Føler at det blir mer et hjem nå enn før. Ting var liksom så uferdig, hadde alltid noen planer vi ikke hadde råd til. Ikke hadde jeg tid til å dille så heller med to aktive gutter som må overvåkes konstant. Det blir litt lettere nå som de er større.


Veggen under vinduet skal males. Og så skal jernet til taket males, og det skal dekkes med tre under det. Det blir nok kjempefint. Dette er tak over inngangsdøra. Og så er det en sittegruppe som skal gjøres ferdig, og rydde litt mer søppel ute. Og da er det ferdig. Så ikke så mye nå. Broren til kadir jobber fra morgen til kveld, så man ser noe nytt hver gang man er der. Så heldigvis har vi god hjelp i han. Åh dette blir så bra. Blir nesten som et helt nytt hus for oss. Der som Aron står på bilde var det en dobbel skyvedør før. Utrolig upraktisk og lite gjennomtenkt. Den er tatt bort, og heller satt inn vindu. Det er mye bedre.

Nå skal jeg straks legge Noah og så skal jeg opp til huset for å hjelpe. Kadir har tatt seg fri fra restauranten i dag for å få unna endel.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229