Birthday girl

Åå i april har prinsessa mi bursdag. Tenk at ho blir 9 år. Det er så rart. At JEG har så stort barn. Bursdag er stas og noe som gledes til hvert eneste år. For at ting skal rekke å komme frem har jeg allerede bestilt litt småting fra alixpress. Mye billig og fint der. For meg skal bursdag være stas, ha ballonger og litt pynt. Skal jo se ut som om det faktisk er en bursdag.


Venninnen har bursdag en uke etterpå så i år tenkte vi de kunne feire sammen. Det hadde de kjempelyst til. Så snart begynner planlegginga. Jeg elsker sånt, og jeg har jo tid til det.

To store Aer er bestilt. De koster bare 8 kr stykke. Så har jeg bestilt lilla og sølvfarget ballonger, det var de fargene jentene ville ha. Da skal de selvsagt få det. Jeg så også mange fine kjoler der, tenkte Aysha kunne få seg en ny bursdagskjole. Hun har vokst ifra de fleste kjolene sine nå.
Alle disse kjolene kostet rett over 100 norske kroner. Så fine prinsessekjoler. Selv om hun begynner å bli stor nå, så er hun gla i å pynte seg i sånt. Det er mamman veldig gla for. At hun ikke vil gå i pintrange minikjoler som ser slutty ut. Helt merkelig at de lager sånne kjoler til barn syns nå jeg. Og enda rarere at mødre syns det er greit. Barn skal være søte❤


Det skal bli en fin bursdag for jentene. Gleder meg allerede. Er så gøy å gjøre noe for bare Aysha, og å se hvor glad hun blir. Hun elsker sånt og det gjør jeg og. Ca to mnder igjen nå.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229