Besøk i "hele" vinter

Jeg hadde besøk i desember/januar, i tre uker, så to uker alene, så tre uker besøk igjen. Det har vært utrolig koselig. Ungene har også storkosa seg. Men det er vanskelig å holde på rutiner. Vekta som skulle ned har heller gått opp. Så nå må det full sjerpings til. Jeg må komme meg igang igjen med trening og sundt kosthold. Det er lettere alene syns jeg.


Det har vært mye stygt vær, vi har fyra i ovnen, sett film på kvelden og bare stappa i oss masse usunt. Men nå er det stopp. Jeg har ikke besøk og Kadir er heller ikke hjemme. Tenker det blir lettere da.

Altfor mye godt. Men som vi har kosa oss. Aysha har jo hatt vinterferie også så ble ekstra mye kos da og. Nå skal jeg prøve å være kjempeflink helt frem til bursdagen hennes 12 april. Jeg må bare komme igang nå. Det kan ikke fortsette sånn her mer..


I går var siste kvelden til mamma her. Så da kjøpte vi godteri, chips og kosa oss med film på kvelden. Vi pleier det om fredagskveld. Hvorfor fredag og ikke lørdag er fordi på lørdagen er vi ofte ute hele dagen. Når vi da kommer hjem er det ofte endel som må ryddes og ordnes. Og vi er slitne etter en lang dag. På fredag er det bare oss etter skolen. God tid til å lage noe god middag og snacks til kvelden. Så fredagen er viktig.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229