bare meg

Hvis jeg har hatt barnepass tidligere, så har det jo ofte vært fordi jeg skulle noe med andre. Men i dag hadde jeg barnepass for å være bare meg, alene. Jeg var på shopping alene, brukte den tiden jeg ville, prøvde en hel haug med klær. Hasta ikke, stressa ikke. Det var så utrolig godt for meg. Jeg er mamma 24/7, så å få denne lille alenetiden var utrolig etterlengtet og godt for meg. Jeg har nesten ikke klær jeg kan bruke. Mye av det er altfor gammelt og slitt, eller altfor stort. Jeg har ikke handlet noe særlig fordi jeg ikke er ferdig med vektnedgangen. Men jeg kan jo ikke dra til norge i gamle slafseklær. Jeg vil iallfall ikke det. Så jeg unna meg noe nytt i dag. Det var så deilig.

De toppene jeg har kjøpt var i et supermykt stoff. Utrolig deilig mot huden. Litt kreppaktig bare mykere.

​Uvant for meg å legge ut sånne bilder. Men jeg er utrolig fornøyd med alt og synes det var gøy å vise. Jeg har kjøpt det på Lc waikiki. En butikk som selger mye billig klær. Kjøper ofte til ungene der også. Aysha fikk en badedrakt i dag. Jeg kjøpte to gaver, og litt småting som undertøy. 

Skulle kanskje ha gredd håret før bildene haha, sånn er det. Mamma-håret. ALLTID. Men det er jo det som er meg så. 

Det var en meget vellykket handletur. For det er jo så typisk at man ikke finner noe når man faktisk har tid. Gjorde heldigvis det i dag da. 

Så skulle jeg ta bussen hjem igjen, og med en gang jeg steg inn i bussen kom DEN osen mot meg, en os av svette, innestengt, og altfor mennesker. Jeg ble svimmel, og hadde egentlig bare lyst å snu. Men jeg måtte jo hjem. Ikke var det sitteplass, og ikke hadde han på aircondition. Så ringte Kadir og spurte hvor jeg var, for han hadde vært i alanya for å kjøpe noe til jobben. Jeg ble så glad, hoppa kjapt av bussen og sto helller å ventet på han. 

Altså, aircondition burde vært påbudt. Det var det på bussen bort dit. Så at det ikke var på vei hjem, med en stappfull buss, fult av svette mennesker som sto oppå hverandre omtrent, det forstår jeg ikke. 

Jeg kom meg iallfall hjem, og det var koselig å se ungene igjen. De hadde kosa seg. Så det var en fin dag. 

Liker

Kommentarer

Kine
Kine,
så utrolig,fantastisk fin du er!! Og nydelige klær.den kjolen tror jeg at jeg må titte etter når vi drar nedover!!❤️
christinabilgin
christinabilgin,
tusen takk, hyggelig å høre. Føler meg mye bedre nå og, deilig følelse 😊nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229