Alene et halvt døgn før besøk fra norge

Etter vi hadde sett på huset vårt på torsdagen. Så dro jeg jo til leiligheten for å rydde ut litt av koffertene. Akkurat da jeg var ferdig kom lillebror og kjæresten inn døren. De skal være hos oss i to uker. De landet tidlig så de kom tidlig frem. Veldig koselig.


De få timene Kadir har fri så jobber han på huset. Så jeg ser han faktisk nesten ikke. Så det at besøket kom nå synes jeg bare var koselig. Slipper jeg å være mye alene. Så vi er da fire voksne og tre barn i en leilighet med to soverom. Trangt for noen, men jeg synes det går fint jeg. Hyggelig å ha noen å prate med om kvelden, lage måltider sammen, bade sammen, spille kort om kvelden.

Vi kikket på huset sammen en dag igjen så de og kunne se. Bassenget blir veldig bra. Vi hadde en duk før med jernstenger. Nå blir det jo mer "ordentlig " basseng. Gleder meg veldig.


Vi har katt og hund, og så har det kommet en bitteliten kattunge til oss. Den er så utrolig liten. Aysha smelta jo helt og spurte om vi kunne beholde den. Om den overlever da. For den er altfor liten til å være ute mammaen sin. Våre dyr godtok den da. Så håper den blir hos oss.

De er jo nesten like også. Utrolig skjønne. Den store er vår og heter Ludde. Den har utrolig fine øyne. Nydelig katt.


Aysha er med baba i dag til huset for ho ville være med kattene. Aron ble og med. Så jeg og Noah har bare tatt det med ro i dag. Broren min skal på hotell i to netter. Så det er jo greit.


Det er varmt her. 36 grader, så vi har brukt dagene på å bade masse. Kjenner ikke den intense varmen så lenge vi ligger ved bassenget. Ganske deilig der. Jeg er så glad for å være tilbake. Skikkelig feriefølelse akkurat nå.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229