Å tenke positivt

Åh, det er så viktig. Jeg klarer ikke å forstå hvorfor enkelte skal være så negative til det meste. Det må være veldig slitsomt for de selv, men det er også slitsomt for de rundt dem. Vi har nok valgt noen veier i livet som ikke mange ville valgt, vi har tatt noen sjanser som mange ikke ville gjort. MEN vi har jobbet mot et mål. Vi har hatt tunge dager, vi har hatt vanskelige dager, vi har vært på randen til å bare gi opp.

Jeg så en film om tankens kraft, og leste mye om det. Jeg likte det, og jeg forsto det. Etter jeg begynte å slutte å høre på andres "råd", sluttet å høre på folk som ikke kan bidra til min lykke, så har livet blitt bedre. Tenker man positivt så skjer positive ting, tenker man negativt så er man mer åpen for negative ting i livet.

Vi har hatt planer, som kanskje ikke andre har trodd vil skje, og skal da dele sine tanker om det. Hvordan hjelper det meg? Hvis jeg har planer og drømmer som er viktig for min lykke, så la meg ha dem da? La meg drømme, kanskje det ikke skjer, men hva er egentlig et liv uten drømmer og håp? Og hva vil skje med deg om mine drømmer ikke oppnåes? Ingenting, det går ikke utover deg. Men jeg kan glede meg til veien dit, uansett om det skjer eller ikke. Det handler om å finne lykke i de små tingene, dagdrømme, tenke positivt.

Jeg klarer ikke å være for lenge med folk som gir meg en negativ energi, jeg blir fysisk og psykisk dårlig. Jeg kan ta det til meg altfor hardt, fordi jeg ser på det som om de ikke unner meg min glede.

Jeg liker å drømme. Jeg liker å se fremover og å tenke positivt. Min psykiske helse har blitt mye bedre av det. Og det har også skjedd mange positive ting etter jeg har endret tankene.

Det var en periode der jeg følte alt gikk imot oss, humøret gikk jo selvsagt ned, og man gravde seg litt ned i dritten. Det skjedde ikke akkurat noe positivt ut av det.

Vi er nå medeiere i en restaurant. Det har skjedd med hard jobbing, endel flaks, med hjelp, og drømmer. Neste på lista er en annen drøm, men den får jeg fortelle mer om når det faktisk skjer. Jeg lar vær å dele det, for jeg makter rett og slett ikke negativ energi på det. Jeg har håp og drømmer, og "vet" det vil skje. Så den følelsen skal jeg få ha.

Jeg er veldig forsiktig med hvem jeg deler ting med, ikke fordi jeg har noen hemmeligheter. Men fordi jeg er som jeg er. Jeg har det veldig bra for tiden, nettopp fordi jeg er forsiktig med det. Nettopp fordi jeg lar mine positive tanker forbli positive. Og at jeg ikke makter at noen skal få ødelegge de.

Noenganger kan det være helt enkle ting, som folk skal finne noe negativt på. Jeg klarer ikke å forstå det. Gled deg på mine vegne heller. Se hvor lykkelig jeg er, se hvor glad jeg er når jeg forteller ting, og kanskje se hvor skuffa jeg blir om jeg får en uventet respons. ? Jeg tror ikke det er så vanskelig å se.

Det kunne aldri ha falt meg inn å svare noen med noe motsatt, eller negativt når de kommer med en hyggelig beskjed. Jeg blir veldig glad på andre sine vegne. Det er så godt når ting går bra for andre. Om det de sier kanskje ikke stemmer, eller kanskje ikke kommer til å skje, vil de jo finne ut av selv, det er jo ikke noe jeg skal minne de på. De må jo få glede seg.


Jeg så også en annen film for et par dager siden. Den synes jeg var fin, og stemte bra. Det han sier er veldig klokt. Anbefaler å se den. Og å tenke litt over det han sier. Likte spesielt dette : The energy you hang around, it matters. For det gjør det så absolutt. Man blir veldig påvirket, enten man vil det eller ei.

Jeg skal fortsette med mitt liv og mine drømmer. Jeg skal ALDRI slutte å drømme, for for meg er det å slutte å leve. Drømmer, håp, og ønsker for fremtiden er viktig. Det hadde vært ekstremt kjedelig for meg å ha alt, og aldri drømme om noenting.

Så, la oss spre litt deilig positiv energi til hverandre, oppmuntre noen om de har en drøm, lytt til noen som har lyst å fortelle deg noe hyggelig, gi en positiv respons. Ikke kom med negativt dritt, og ikke dra noen ned. Det er vel ikke sånn vi vil ha det selv heller ?

Det å ikke unne andre glede, det må være noe av det styggeste jeg vet. Og sånne folk bør man egentlig bare utelukke helt fra livet sitt.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229