Å gi barna den beste oppveksten

Det er ikke noe jeg streber etter, det vil alltid finnes bedre måter å gjøre ting på. Men en ting vet jeg, det er at ungene her elsker helg og elsker alt vi gjør. Vi prøver å alltid finne på noe. Det trenger ikke være så mye, bare det å dra noen timer i park, kjøre for å kjøpe is, dra innom baba sin jobb, enkle ting. Men ting vi gjør sammen. Vi kan krangle litt og styre litt. Men helgene er ungene sin. Og jeg tror virkelig at de er glad for det jeg gjør for dem. Jeg vil alltid at de skal ha det gøy. De har så gode venner her også, som vi ser hver helg. Det er så koselig. Både for mammaene og barna.


Noah leker mest alene foreløpig, Aron er egentlig mest med de store for det er det han er vandt med. Men kommer det noen på han sin alder så leker han veldig fint med de og. Aysha er veldig glad i være med noen på sin alder. Vi bor jo litt oppi gokk og har ingen naboer. Så da er det veldig stas når vi bruker helgene på å kose oss sammen med andre. Denne helgen har vært proppfull med koselige ting. Og de setter så pris på det. Spør om hva vi skal neste helg og gleder seg allerede.

Noen dager så føler jeg meg så sliten og udugelig som mamma. Men når helgen kommer så prøver jeg mitt beste for at vi skal ha det koselig. Og det tror jeg at jeg klarer også. Det er godt å avslutte en travel uke med en fin tid for barna.


Eneste som mangler nå er mer tid med pappaen sin. De spør ikke så mye, de vet han må jobbe. Men litt mer tid hadde vært godt for oss alle. Så når han skal ta seg litt fri i vinter så skal det nytes. Aron har allerede bestemt at han skal på fisketur med baba. Det blir nok veldig bra for han.

Så så lenge ungene storkoser seg og er lykkelige så får de vel den beste oppveksten. Jeg er så glad for å ha mulighet til å gi de dette. Det å ha så mange soldager i året, være ute, treffe herlige mennesker, være så mye sammen. Jeg er så takknemlig.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229