Kjeder oss ikke nei. Dagene flyr avgårde og jeg rekker ikke alt jeg vil rekke. Men jeg koser meg. Meg og min fine familie.

I dag startet kadir jobb kl 16. Så på morgenen tok jeg meg en gåtur, så dusj og så tok vi oss en tur på metro. Stor butikk med masse rart.

Jeg er avhengig av cola zero og jeg er så lei av å handle det. Lei av å tenke på kvelden om jeg har nok. Så I dag kjøpte jeg likegodt 24 liter.

Heldigvis er jeg ikke sånn at jo mer jeg kjøper jo mer drikker jeg. Sånn som ved godteri, det kan jeg ikke ha i hus. Cola zero går greit. Så nå har jeg for en stund fremover. Kjøpte endel matvarer og det var deilig med en liten utflukt.

Så lekte vi litt Hagen, så dro Kadir på jobb. Så ble det middagslaging, Unger som skal ha bleier , Unger som skal bades, Unger som skal legges. Så fikk jeg telefon om at jeg får besøk i Morgen. Vi skal lage middag sammen mens ungene leker. Så da ble det vasking og, som jeg hadde utsatt til i Morgen. Så nå kl 21.30 satt jeg meg i sofaen for første gang i dag.

Jeg syns det er godt å få alenetid om kvelden. Jeg er jo ALDRI alene Ellers. Så de timene er ganske viktige. I dag ble det ikke mange timene men sånn er det. Vi har I alle fall storkosa oss I dag.

Nå må jeg kjappe meg å få litt tid alene.

Hadde Forresten sykt søtsug i går men klarte å holde meg. Så går fremover.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 6 Lesere

Likes

Comments

Jeg gikk ikke tur i dag. Mest pga regnet, men jeg tror jeg rett og slett skal drite i det. Gå tur selv om jeg blir blaut. Det er virkelig noe dritt å trene hjemme i forhold til ute. Jeg prøvde meg på styrke og tabata i dag. Var jo tungt, men kjedelig. Går man tur så må man jo fortsette, ellers kommer man ikke hjem. Men ved hjemmetrening er det lett å ta en ekstra pustepause. Jeg er virkelig ikke flink med verken koordinasjon eller styrke. Men håper jeg blir det etterhvert. Kroppen blir så mye bedre og finere av å få inn litt styrke. Så jeg får begynne litt og litt. Jeg skal i alle fall gå turene mine, så slipper jeg kondisjon hjemme.


Vært uten sukker i dag, i går og. Selv om det ligger deilige sjokolademuffins på kjøkkenet. Jeg er så motivert nå og vil være ekstra streng noen uker nå sånn at vekten rikker seg. Stolt av det, selv om det bare er to dager.

Skal gå selv om det regner i morgen, men håper på opphold.


  • 40 Lesere

Likes

Comments

Langt ifra samme, men det funker greit.  Vi hadde spaghetti i dag. Ungene fikk vanlig og jeg hadde squash.  Saus,paprika og løk. Skulle hatt det i sausen men litt kresne barn, så da ble det sånn. Problemet mitt, spesielt med pasta er at magen ikke sier stopp. Jeg kan spise og spise og spise. Jeg Elsker det men klarer ikke begrense meg. Så prøver å lage minst mulig av det. Men anbefaler squash, det gir jo nesten ikke smak, men med en God saus så funker det fint.  Jeg tok den i strimler 😊
  • 50 Lesere

Likes

Comments

Utrolig trøtt i dag. Sto opp 7.20 med Aysha. Fiksa litt lunch til ho og frokost og fulgte ho til Bussen. Så la jeg meg igjen. Egentlig dumt å gjøre det, for blir jo ofte mer trøtt av det. Men sengen frister. Aron våknet rundt 8 så det var jo nesten med en gang jeg la meg.  Men Han slappet av en God stund og så så Han litt film i senga. Ja shoot me mammapolitiet for at jeg ikke gadd å stå opp med en gang. 

Vi sto opp og lagde litt frokost.


Aron fikk havregrøt med quinoafrød, kanel, og honning. Han har ikke spist så mye i det siste så jeg prøvde å lage grøt igjen.  Han spiste en God del. Og så er det jo sundt itillegg. I går hadde vi litt eplebiter oppi. Det var og godt. Glemte det faktisk i dag selv om jeg hadde spart på et halvt eple. Glemmer jo alt for tiden.

Egg, tomat og avokado på meg. Vi er så heldige som får gratis avokadoer gjennom hele vinteren av naboen vår. Det er så godt. Men liker aller best å bruke det i middag da. Som i wraps foreksempel.  


Det regner ute og jeg vurderer om jeg skal ha innetrening Eller komme meg ut. 

  • 47 Lesere

Likes

Comments

I dag tok jeg meg en lang og tung tur. Jeg har så mange ruter å velge fra her jeg bor. Og de aller fleste inneholder tunge bakker. I dag tok jeg den "verste" Da går det oppover i ca 4 km. En liten pause med en nedoverbakke, men ellers opp opp opp. Jeg er så sliten på toppen, men det er så deilig. Deilig å se utover hele mahmutlar, mestringsfølelsen, og følelsen av at alle de tunge bakkene er ferdig. Det er så herlig.

Nydelig vær da vi startet i dag så svetten rant jo. Hele 1000 kcal forbrant jeg på turen. ( målt med pulsklokke) Så er veldig fornøyd med det selvsagt. Turen totalt ble vel påå 8 km.

Stoppet opp for å se på den nydelige naturen rundt meg. Så fint med vår. Jeg ser nesten ikke folk når jeg går, så jeg går i fred, og nyter det. Jeg ser en og annen med noen geiter, ei ku, eller noen som jobber på åkrene. Stille og fredlig. Noen som kikker litt rart på meg og lurer nok på hvorfor jeg drar med meg den tunge vogna opp alle bakkene. Men de smiler og sier merhaba.

​​​​

Godvogna. Stor, og tung med to barn i. Er jo rundt 30 kg som jeg skyver på, håper og tror det vil være med å hjelpe meg ned i vekt hehe. Gleder meg litt til lillebror kan sitte i sportsdelen, for da vil vogna føles lettere ut. Da blir tyngen fordelt bedre. Jeg kan forsåvidt bytte nå og, men det er jo koselig å ha han mot meg syns jeg. kikker ned i vogna på noen store øyne og et stort smil. Så herlig.


Blir ingen styrketrening i dag, pga såpass lang og tung tur. Ikke hver dag jeg velger akkurat den. Så velger heller styrke når jeg har tatt en kortere tur. Og så er klokken 20..00 nå, skal legge Aron, og så sitte i sofaen. Det har jeg ikke gjort i dag, annet enn da jeg skreiv dette innlegget og ammet. Dagen går så fort at jeg rekker ingenting. Ble endel husarbeid i dag, og matlaging, og vips er det kvelden. Så jeg skal nyte sofatid litt før jeg skal legge meg. Sliten, men på en god måte. Ser frem til en ny dag i morgen med tur, og sund mat. ​

  • 54 Lesere

Likes

Comments

Huhu har kosa meg denne helgen. Masse snacks og tilogmed burgerking i dag. Men i morgen er jeg klar. Åh så motivert jeg er. Har vært motivert lenge, og vært flink med trening. Men jeg har spist litt for mye, så må endre litt der. Og jeg skal være superflink med snacks. Nå har jeg funne litt styrketrening fra youtube som jeg skal prøve ut, og så skal jeg fortsette med turene mine. For de har blitt endel av min hverdag nå. Aron er veldig gla i å sitte i vogn, og Noah er gla i å sove i vogna. Så vi koser oss på tur.

Så det som må på plass nå er kostholdet og styrketrening, så må jeg jo gå ned i vekt. Jeg har som mål å gå ned 10 kg på 3 mnder. Jeg skal ned enda mer, men må jo ta litt og litt, og ikke for mye heller. Synes 10 kg er innenfor, da blir det ikke mye pr uke, og det er lov med utskeielser.

Kjenner at jeg har lyst å si minst 15 kg men da blir det plutselig 5 kg pr mnd og det kan bli litt mye. Så ligger heller litt under, og blir gla for om jeg klarer mer enn 10.

Så dette skal jeg klare.

Mitt mål for denne uka er minst 4 lange turer og 2 styrkeøkter, null snacks og null sukker. ( utenom det som er tilsatt i noen yoghurter jeg bruker av og til )

Skal få lov å ha riskjeks. Det er ikke så mye kalorier og jeg vil ha noe jeg kan kose meg med.

Målet er ikke å aldri ha snacks. Men jeg må kutte det ut i en periode nå sånn at jeg kommer godt inn i det å være sund, og det å kunne begrense meg selv. Jeg er svært dårlig på å ta lite av noe.

Jepp, ready.

Skal tilbake til dette. Jeg ser langt ifra sånn ut nå, så nå skal det jobbes Jeg syns det motiverer å se at jeg har klart det før, så da skal jeg jo jammen meg klare det igjen. På disse bildene trente jeg aldri styrke, men det har jeg planer om nå. Så er spent på resultatet.

  • 63 Lesere

Likes

Comments

Etter to dager med å bare være inne så måtte vi ut en tur. Aron var i god form i dag, så det var godt at det ikke ble noe mer enn et par dager med feber. Verken jeg eller han er skapt for å bare være inne en helg dag. Så når det blit to så kjennes det på kroppen.

I dag var det nydelig varmt, ble faktisk for første gang på lenge svett mens jeg satt nede. Så nå går det mot vår. Det er herlig. Jeg skulle gjerne hatt en kjempelang vår, for jeg er ikke gla i ekstremvarmen. Men vi får nyte det gode været som er nå mens vi kan.

Nydelige blomster overalt, folk er ute og nyter sola, fuglene kvitrer og det spirer og gror overalt. Våren er herlig.

Vi kjørte en tur til alanya og hadde noen fine timer der i dag. Ungene lekte på lekeplass mens oss mødre fikk skravlet litt. Skitne og slitne barn = lykkelige barn.

  • 64 Lesere

Likes

Comments

I vinter tok jeg to tattoveringer. Broren min tok også så det var egentlig det som pusha meg. For det passer jo egentlig aldri å bruke penger på noe sånt. Men jeg Ville så gjerne.


Jeg hadde det så vondt i ungdomsårene at jeg skadet meg selv. Et av arrene var ganske tydlig, som et hakk i armen. Det har jeg nå fått skjult. Veldig fornøyd med det. Man kan fortsatt se arr, men det blir jo ikke lengre hovedfokuset.


Jeg og lillebror tok og en minnetattoo om søsteren vår som døde for 14 år siden. Den er på arabisk. Mange syns det er rart og spør hvorfor vi valgte arabisk. Grunnen er for at jeg Ville ha et minne om henne, men ikke sånn at alle kan lese på armen min at jeg har en død søster. Og så syns jeg arabisk ser nydelig ut. Som en bård. Så det ser ut som pynt.


Jeg er veldig fornøyd med begge to. Jeg har planlagt en stor en på låret og. Som matcher den på håndleddet. Jeg har vært så dum at jeg har mange arr der og. Helt grusomt. Så jeg Ville hatt en stor drømmefanger der. Men jeg vet faktisk ikke om jeg tør. Jeg syns det var vondere enn jeg hadde sett for meg. Så feiger nok ut på den planen Ja.

  • 68 Lesere

Likes

Comments

Minstemann heter Aras Noah og ble født 30 oktober 2017. Han var en stor baby, hele 1.2 kg større enn det storebror var. Så ble litt sjokkert. 4420 gram og 54 cm lang, akkurat på grammet like stor som det jeg var da jeg ble født. Det var en ekstremt lett fødsel. Trodde aldri jeg skulle si det om en fødsel noengang. Men det var fantastisk, kunne virkelig gjort det igjen. Jeg var helt satt ut av hvor fort gjort det var og at det hele var over så fort. Hadde jeg ventet til det var virkelig vondt med å dra på sykehuset så hadde han blitt født hjemme.

Han ligner veldig på storesøsteren sin i utseende. I oppførsel så har igrunn alle 3 vært helt like de første 3 mndene. Sove masse og spist. Smiler og er glad dagen lang.

Selv om han var stor ved fødsel så er han ikke så stor nå, han er lang da, men slank. Han la på seg altfor lite og hadde gått ned litt i vekt og. Så han har vært på fetekur med morsmelkerstatning. Det funket igrunn ganske greit. Han la på seg veldig fort. Så det var bra at det var så lett å få i han mer.

Han er så utrolig god, og jeg gleder meg vilt til å følge han i oppveksten. Aron er så snill med han, gleder meg masse til de skal leke sammen.

Jeg tok masse fine bilder av han den første mnden. Men jeg klarte å legge de på mamma sin pc og slette de fra kamera mitt uten å legge de inn på min pc. Så det var litt dumt. Jeg får de jo etterhvert da. Men litt kjipt for jeg hadde tenkt å fremkalle noen å ha til lerret.  • 72 Lesere

Likes

Comments

Vi hadde en veldig fin julefeiring. Min mamma og lillebror var med oss. Aysha og Aron hadde det så gøy, og det er utrolig fint å se gleden i øynene dems. Det er veldig gøy å filme små klipp og sette de sammen. Så mye mer koselig å vise frem en film, enn å bla gjennom de altfor mange bildene jeg har liggende på pcen. Håper og tror at barna vil sette pris på de filmene jeg lager for dem.

Skal være enda flinkere til å filme i år. Prøve å lage en film en gang i mnden, eller 1 gang pr andre mnd. Veldig gøy å vise til de vi ikke ser hver dag også.

Her kommer noen favorittbilder fra julen. Veldig gla i det bilde jeg viste i innlegget tidligere i dag og.

  • 85 Lesere

Likes

Comments