California

Heihei! Januar har gått så utrolig fort, men det har vært mye som har skjedd. 1.januar dro kusina mi hjem igjen til Norge noe som var veldig trist, men det var så koselig å se henne igjen. Vi dro til Malibu, Beverly Hills, Downtown LA og var i Disneyland på nyttårsaften. Det var så hyggelig å vise henne skolen jeg går på og nabolaget! For litt over en uke siden dro jeg på Life Skills Retreat med seniorene på skolen min. Campen var i Malibu, og det var så fint der!! Det er litt vanskelig å si hva retreaten handler om, men vi ble delt opp i grupper hvor vi skulle prate om livene våre og utfordringene vi har, og forhold vi har med familie og venner. Oak Park er en av to skoler i hele USA som tilbyr dette, og det var virkelig verdt det🙏🏻

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

For snart en måned siden var det Thanksgiving, som var utrolig gøy å oppleve siden vi ikke har den tradisjonen i Norge. Etter det har tiden bare gått kjempe fort og nå er det snart jul! Jeg gleder meg veldig til å oppleve julen her, men det er vanskelig å komme i julestemning med 20 grader og null snø.. Har lagt merke til at de ikke har like mye tradisjoner her i juletiden som jeg har hjemme i Norge som er litt kjipt. Føler at julen er litt mer spesiell hjemme og her handler det mer om masse juledekorasjoner ahah:') Jeg får juleferie i morgen(!) og det er siste dag av finals. Andre juledag kommer kusina mi hit og jeg gleder meg helt sykt. Jeg synes juletiden er den vanskeligste tiden å være borte fra familien, så det blir godt å få henne på besøk. Her er litt bilder av hva jeg har gjort siden sist!


Vfam<3

  • 63 Lesere

Likes

Comments

California

Hei! Nå er allerede 1/3 av året mitt ferdig, og alt går så utrolig fort!! Snart er det Thanksgiving og jeg gleder meg veldig til å oppleve det. Vi får en uke fri fra skolen, og det blir veldig deilig siden vi ikke har hatt ferie siden jeg kom hit.. Siden sist har jeg vært i Six Flags, dratt på horror nights i Universal Studios, hiket til Paradise Falls, vært på USC fotball kamp og opplevd amerikansk halloween(!!). TRIVES:)

Likes

Comments

California

Nå er snart golfsesongen over, og det er veldig kjipt at det bare er en høst sport:(( Jeg har hatt det utrolig gøy sammen med jentene på golflaget, og de var de første amerikanske vennene jeg fikk her! Vi har gjort så masse sammen, både på og utenfor golfbanen. Kommer til å savne bilturene vi har på match days og å se de hver dag etter skolen. I går var det finale i ligaen vi spiller i, og VI VANT. Nå starter snart try-outs for vinter sporter og jeg har tenkt til å prøve meg på girls soccer:)

Dette bildet er fra rally dagen på skolen! Alle gikk i klassefargene sine, freshmen er blå, sophomore er gule, junior er grønne og seniors er egentlig røde men vi hadde white-out.

Likes

Comments

California

Hei! Forrige helg var det homecoming på skolen min. Uken før homecoming dansen hadde vi forskjellige temaer hver dag på skolen; på mandag var det pysjamasdag, tirsdag var det nerdedag, onsdag var det rock n' roll dag, torsdag var det pinkday og fredag var det rallydag. Jeg synes at rallydagen var den beste fordi ALLE gikk i klassefargene sine og hele skolen var samlet i gymsalen. Fredag kveld dro jeg, Victoria og vmor på Coldplay konserten og den var sykt bra! Homecoming var på lørdag, og da ordnet vi oss før vi dro ut å spiste på en restaurant sammen med noen tyske gutter. Etterpå tok vi bilder i en park før vi dro videre til skolen. Jeg synes homecoming var utrolig gøy, og det er noe jeg kommer til å huske best fra året her. <3

<3Coldplay konserten<3

Likes

Comments

California

Heihei!! Nå har jeg bodd hos vertsfamilien min i 2 måneder allerede, og alt går utrolig bra! Siden sist har jeg vært i Santa Monica, surfet i Malibu, dratt på Hurricane Harbor (vannpark) med utvekslingsfolkene på skolen, spilt golf matcher med laget, vært på fotballkamper på skolen, dratt til Solvang (dansk by), vært i Hollywood og sett walk of fame og hollywood skiltet, vært på Griffith observatoriet og dratt på LA haunted hayride. Ukene går utrolig fort her, for det er så mye som skjer hele tiden. Denne helgen er det homecoming, og jeg gleder meg veldig! Vi har spirit week samme uken som homecoming dansen, og i dag var det pysjamas dag. På fredag skal jeg på Coldplay konsert med vmoren min og Victoria<3 snakkes

Beste vfammen<3

Utvekslingsstudentene på Oak Park i år

Dette er Natalia fra Brasil, hun bor i samme gate som meg så vi går sammen til skolen hver morgen<3

Likes

Comments

California

Hei! Nå har jeg startet utvekslingsåret mitt i Oak Park, California! Jeg er så fornøyd med vertsfamilien og skolen jeg går på her. Det har gått to uker siden jeg kom hit og jeg tenkte å oppdatere dere der hjemme på hva jeg har gjort. Jeg kom hit 2.august og startet på skolen 8.august. Dagene før skolen startet var jeg i Venice, Ventura County Fair (tivoli), spiste sushi med vsøster og hadde orientation på skolen med de andre utvekslingsstudentene! Vi er 17 utvekslingsstudenter på Oak Park i år. Første uke på skolen gikk veldig fint, og jeg ble kjent med en del amerikanere i tillegg til de andre utvekslingsstudentene. Startet også med golftreninger, som er 4 ganger i uka. Den helgen hadde jeg bursdag og surfet i Malibu med vsøsteren min og inviterte utvekslings jentene på middag hos meg. Det var superkoselig! Dagen etter var jeg i kirken og på poolparty til en tysk gutt. Denne helgen skal jeg feire vmoren min sin bursdag og dra ut å spise med noen jenter på søndag.

Jeg har det utrolig bra her, og gleder meg til å leve her i 9 måneder til<3:D

Likes

Comments