Hello babes!!

På denna blogg kommer ni ta del av mina intressen så som hobbyn, mode, resor och skönhet med mera. Ni kommer även att få ta del av mina tips på både träning och kost, så man kan helt enkelt säga, min vardag i helhet.

Denna morgon tillbringade jag med en bra bok halv liggandes på en solstol och lät mig stekas under den härliga förmiddags solen, som vi hade turen att få ta del av i centrala Stockholm. Dessvärre rödtott som man är , så fick jag knappast mycket färg pga all den solskydd man behöver kleta in sig med...

Under Eftermiddagen fick jag ett rejält ryck där det slog mig att lite nya sommarkläder skulle förgylla både min vardag likväl garderob. Därav blev det en hel del nät shopping. Någon klänning och tre par skor..
Gott tips!! "När det är dags för något nytt som skall in så måste därav något gammalt ut" annars bara staplas det på med en massa som man inte har användning för som tar både plats och skulle tjäna ett större syfte med att skänkas bort.
Men just i nu läget har jag precis kommit hem efter från en joggingtur och ett pass på gymmet.
Nu raka vägen in i duschen sen bär det av för grillning, då det blir stekt kyckling, potatissallad och härlig grönsallad.


Likes

Comments