De 10 vigtigste kontorartikler

​Et kontor, ligegyldigt om det er stort, småt eller blot til hjemmet, må aldrig gå ned på udstyr. Kontorartikler er en stor del af arbejds-omgivelserne, og er vitale for at kunne være effektiv. Samtidig er det vigtigt for dine eventuelle medarbejderes trivsel.

Det kan ligeledes være en god måde at vise sine medarbejdere, at man sætter pris på dem og deres arbejde, ved altid at sørge for at kontoret er up-to-date og velforsynet.

Vi har samlet en liste med de 10 vigtigste kontorartikler, du skal have.

Computer
Jeg vil våge den påstand, at der ikke findes et job, der foregår på et kontor, som ikke kræver eller involverer en computer i et eller andet omfang. Derfor er det ikke alene vigtigt at have computere på et kontor, det skal være en computer, der passer til de behov man har i forbindelse med arbejdet.

For eksempel har grafikere brug for en stor og god skærm. Udviklere har brug for en hurtig og kraftig computer osv.

Printer
Printere er, på trods af at vi lever i en meget digitaliseret verden, en vigtig del af ethvert kontor. Udover at udskrive dokumenter, memoer osv, kan du også få printere med funktioner som scanning, kopiering osv. Alle ting, der er gode at have ved hånden på en moderne kontor.

Telefon
Et kontor skal selvfølgelig også have telefoner. Om det er i form af mobiltelefoner, fastnet eller andet er egentlig underordnet, hovedsagen er, at dine medarbejdere skal have mulighed for at kunne kommunikere med jeres kunder, leverandørere, samarbejdspartnere osv. over telefon, og ikke blot email.

Papir
Et moderne kontor indeholder alt fra juridiske papirer, fakturaer, ansættelseskontrakter, lønsedler osv. Der skal altså papir til. Ud over ovenstående dokumenter, er der også alle de dokumenter, der bliver brugt til internt brug i møder og lignende.

Det bliver altså lynhurtigt til en god mængde af papir. Derfor er det vigtigt at være velforsynet på papir-fronten.

Kuverter/Frimærker
Selvom 95 af al intern og ekstern kommunikation i dag foregår digitalt, er der stadig visse formelle dokumenter, der skal sendes via brevpost, hvor man altså har brug for en kuvert og frimærker.

Derfor er det altid en god ide at have et mindre lager liggende af netop dette, også selvom man ikke bruger det særlig ofte, i tilfælde af, at man skulle få brug for at sende brevpost.

Mikroovn
Medmindre du går ud hver dag for at spise frokost, eller i har en frokostordning på arbejdspladsen, er en mikroovn en vigtig del af kontorets udstyr. De fleste kommer nemlig, på et eller andet tidspunkt, til at få brug for at kunne opvarme sin mad.


Synes godt om

Kommentarer