This makes me so happy 💜

London Fashion Week fortsetter å imponere. Vi har allerede sett flere fantastiske visninger, danske prins Nikolai fikk sin modelldebut på catwalken hos Burberry og i dag fikk vi gleden av å se ikke bare én, men to dronninger på første rad.

Under ettermiddagens visning fra Richard Quinn ble vi overrasket og veldig (veldig veldig) glad for å se selveste dronning Elizabeth på første rad; side om side med motedronningen Anna Wintour.

Dronningen ser superhappy ut over å ta del i moteuken i den britiske motemetropolen, selskapet rundt henne var perfekt og hvor fint er det ikke å se at det britiske kongehuset støtter den britiske motebransjen?!


Likes

Comments

Start søndagen med den rå Versace-dronningen, Donatella Versace.

Den siste uken har jeg lagt flatt ut med et hissig influensavirus - og da har den nye American crime story-serien kommet godt med.

The assassination of Gianni Versace, tar oss med på baksiden av drapet på designer Gianni Versace. Vi får komme på innsiden av hjemmet hans, møte søsteren Donatella Versace, som spilles av Penelope Cruz, og vi blir kjent med den iskalde seriemorderen som tok Versaces liv.

Likes

Comments

Den unge designeren Michael Halpern markerte seg med en spektakulær visning under London Fashion Week. Kolleksjonen oser av glitter og glam - og jeg elsker miksen med materialer og farger.

Her er det nok av inspirasjon til det neste festantrekket! God helg


Likes

Comments

Dette været og temperaturen er ikke noe å tulle med altså. Ryktene sier at det er utsolgt for krykker i hovedstaden og nesetippen min blir signalrød så fort jeg går ut døren.

Da er det bare én ting som gjelder, pakk deg godt inn! Jeg gikk for en stil som kan minne om at jeg har pakket meg inn i en dyne - men passet på å «wrappe» den sammen med et Gucci-belte. Nettet mitt gleder seg til å bli brukt til å frakte frukt og vin i sommer - men frem til det fungerer det fint til å ha en Cathrine Hammel-clutch med kontorsaker i.

Nå er det snart helg igjen! Hang in there, babes!

Likes

Comments

Kunstner og modell, Sasha Pivovarova, går sammen med motehuset Dior - og lar kunst møte mote.

Det er en av mine favorittkombinasjoner, og med et ledende motehus og en fantastisk kunstner kan det ikke bli annet enn magi.

I dag holdt de en lanseringsfest av Dior's vår/sommer 18-kolleksjon, i motemetropolen New York. Festlokalet var fult av velkledde, kule mennesker og både vegger og gulv var dekket Pivivarova's kunst. Enkle kvinneansikter, malt «effortless» med svart maling. Det er også hennes kunst som preger sesongens kampanje fra det franske motehuset.

Dette inspirerte meg i dag.

Likes

Comments

Vivienne Westwood – Dronningen av SEX og punk.

I denne sommerkampanjen for 2018, tar den legendariske designeren oss med på en favoritt i reprise: En fantastisk fest i kjent Westwood-stil. Se de fantastiske bildene som er knipset av Juergen Teller.


Likes

Comments

Sjette sesong av den norske moteuken er vel overstått - og flere av designerne viste kolleksjoner som blåste hvert fall meg helt av banen. Michael Olestad, ESP og Admir Batlak, drepte det helt. De var helt fantastisk. byTiMo inviterte til fin visning på Theatercafeen, og mens vi i publikum fikk fingermat og bobler i glasset, gikk modellene rundt bordene - selvfølgelig kledd i blomsterkjoler.

Cathrine Hammel inviterte til frokost i studiet, hvor vi fikk se den nye kolleksjonen «Artists wife».


Admir Batlak

Michael Olestad

ESP

Veronica B Vallenes

Lunchbordet hos byTiMo

Cathrine Hammel

Likes

Comments

Svenske Acne Studios gikk denne sesongen ut av Paris Fashion Week, til fordel for å vise under den eksklusive couture-uken, i samme motemetropol. 

Suksessmerket vil fokusere på å lage færre kolleksjoner i året, noe som er grunnen til at de valgte å gå off schedule under couture-uken. Og ser vi på kolleksjonen de viste i Paris forrige uke - så ser det ut som at merket gjorte riktig valg. 

Acne Studios viste en av de sterkeste kolleksjonene de har levert på lang tid. De er mindre kommersielle og kommer med plagg og vesker i godt kvaliteter, farger og mønster.

Denne kolleksjonene gleder jeg meg til å se i butikkhyllene. Klar - ferdig - spar! 

Likes

Comments

De tunge, mørke og kalde vintermånedene får kroppen min kjenne godt på. Jeg har mindre energi, blir trøttere og huden min blir tørr og vond. Heldigvis har jeg vært flink med hudpleierutinene mine - så kvisene som kan følge med årstiden har jeg unngått.

For at jeg skal prestere mitt beste er det viktig for meg å ha både hud og klær på min side - og da kan jeg ikke la huden være tørr og irritert.

Fuktighet er et viktig nøkkelord, spesielt på vinteren - men også resten av året.

Drikk masse vann, men bruk også produkter som kan hjelpe til. I januar har jeg fått tre nye favorittprodukter, som har gjort morgen- og kveldstrutinene mine til en sann fryd.

Skrubb fra Ole Henriksen lukter som en bukett av friske blomster. Den varmer ansiktet når jeg påfører den og er veldig grov og dermed veldig effektiv på huden. Pass derfor på at du ikke skrubber for hardt! Når du er ferdig og vasker den bort med vann, er det helt fantastisk å kjenne hvor myk og glatt huden er blitt!

Ansiktskremen fra Elizabeth Arden er tynn og lett å påføre. Den kan brukes både dag og kveld - og er veldig drøy i bruk. Pass på å smøre nedover halsen også. Denne er så myk og herlig <3 Det er heller ikke noen særlig lukt i den - noe som er viktig for meg når det kommer til ansiktskremer.

Orgins nattmaske: Si hei til mitt absolutt favorittprodukt. Drink Up-Intensive fungerer som et glass vann for huden. Denne er også drøy i bruk, gir mengder med fukt og det er så enkelt å bruke den at du bare påfører et lag før du legger deg - så er det «natta». Lettere blir det ikke!

Likes

Comments

Gledelig jul! <3

Etter flere travle juledager med forberedelser og familiemiddager, bruker jeg resten av romsjulsdagene til å ligge på sofaen i lounge-tøy og lese favorittmagasinene og -bøkene mine. Med et nytt år og sesong like rundt hjørnet sluker jeg til meg alt av inspirasjon i Vogue Collections, hvor magasinet har samlet alt det beste av nye trender.

Britiske Vogue har fått ny redaktør og de nye utgavene er fullstappet av fint lesestoff og deilig inspirasjon. Endelig har Vogue blitt interssant!

​Forfatteren Tomas Espedal rører sjelen min i nærmest hver eneste setning han skriver. Bøkene hans leser jeg gjerne opptil flere ganger, uten å gå lei. Han er en litteratur-mester for seg selv. 

Likes

Comments