Vi är kvar!

Först får jag visa foton från solnedgången här i Sotenäs Camping igårkväll, kall, men fin kväll.

Under frukosten idag bestämde vi oss för att stanna kvar ännu en natt. Det hör inte till vanligheterna när det gäller oss. Men här är så fint och vi har ju inte bråttom på något sätt.

Vi hade just satt oss i stolarna när vi fick världens överraskning. Seglarvännerna Erland och Maria, som vi inte träffat på flera år, dök plötsligt upp. De hade sett på fb eller bloggen att vi stod här och chansade på att vi var kvar. De har sommarhus i Kungshamn som ligger väldigt nära här.

De skulle ut på en promenad, men vi bestämde att de skulle hämta oss efter det också åkte vi hem till dem och vi fick se var de bor. Så roligt det var att träffas, de hämtade oss halv ett och vi var tillbaka vid sextiden. Vi har så mycket att prata om från gemensamma seglingstiden och om allt som hänt sedan dess. Vi tog först en promenad i Kungshamn för att handla lite.

De sålde sin segelbåt för något år sedan och har nu en liten motorbåt att kunna komma ut i skärgården med.

När vi promenerade och pratade råkade jag trampa på en trottoarkant och ramlade framlänges, pang rakt ner i gatan. Jag tog för mig med händerna, hann tänka på kameran och fick mest ont i handlederna och knäna. Aj, aj, stor skada haha.

Vi gick hem till Erland och Maria och fick se deras fina hus.

Erland grillade och Maria gjorde en sallad. Jag hade med mig en pastasallad. Vi pratade och åt i deras uterum.

Harald hejar på.

Glass och jordgubbar till efterrätt. Vilken fest vi kom på.

Kaffe och kaka hann vi också med. Så roligt det har varit att träffas igen. Vi fick sedan skjuts tillbaka igen och ikväll tar vi det bara lugnt, Harald sover redan.

Tack för att ni sökte upp oss!

Gillar

Kommentarer