Vaccin

Idag fick jag brevet, ett litet steg på vägen.

Jag kastade mig på telefonen, "vi ringer upp dig inom 2 dygn". Jaha, försökte boka in mig på 1177 istället, nej inga vaccinationstider, försök senare. Tekniska fel, gick inte att komma in. Jag gav upp, får väl vänta på att de ringer upp. Jag fattar inte vad det är som är så svårt. Dotter Mia smsade imorse, hon var förkyld och lite krasslig, kunde inte gå till jobbet utan fick jobba hemifrån och ta ett covidtest. Jag kombinerade min promenad med att hämta ett test och gå tillbaka med det. Svärdotter Ulle jobbade på Apoteket så jag slapp en runda med legitimationen.

Sälgen slår ut nu och tulpanerna blommar på banvallen där jag gick.

Jag tittade även in hos sonen Andreas. Han har smält av sin vadmuskel igen när han spelade sadel. Det andra benet denna gången. Nu har han fattat att han inte kan spela hur roligt det än är.

Han hade tid att dricka kaffe och prata med mig, det var mysigt.

Harald var iväg imorse och tog nya prover till Hematologen inför telefonsamtal den 14. Sedan fick han kallelse till njurmottagningen den 19 och ska ta ytterligare en massa prover. Vi har fullt upp ett tag med detta. Vi hade hoppats på att kunna köra snart igen, men isåfall blir det bara över några dagar mellan allt, det är ju vaccinationerna också.

Gillar