Instagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofi

Trött på mig själv

Jag borde inte hålla på som jag gör vid min ålder, det kan möjligtvis tillskrivas 20-30-åringar, men jag kan ha fel. Vad jag än gör så vill jag något annat. Det där talesättet, gräset är grönare på andra sidan. Alla så kallade "gurun" säger ju, lev där du är, ta vara på tiden just nu, du får aldrig tillbaka den osv osv. JAG VET! Det är dock omöjligt för mig. Ja inte så att jag inte lever och kan njuta, det gör jag.

När jag suttit en kvart någonstans tänker jag bara, vad ska jag nu hitta på? Min rastlösa själ. När jag är hemma, vill jag bara bort, med Lisa, någon resa, uppleva något. När jag är borta vill jag bara hem, framförallt när jag ser min familj på nätet när de gör saker, det är ju där jag vill vara tänker jag då. Jag blir aldrig riktigt nöjd mer än väldigt korta stunder. Det här är en långvarig historia och jag får nog leva och dö med den. Men, ibland blir det väldigt jobbigt, det är dock ett jävla ilandsproblem. Jag kan inte säga VÄX UPP! Det är lite sent.

Körsbär i glas inköpt på Nääs Slott.

Gillar

Kommentarer