Sol och vind!

Eftersom jag strejkade igår blev det promenad idag istället. Solen sken, men jösses vad det blåste. Jätteskönt iallafall, jag gick invallningen, först via Kullagatan för att få vinden i ryggen vid havet, 5,9 km.
 Det är lätt att hitta vårblommor nu, finns överallt!
 Så här kan det också se ut, viss charm om man inte äger det.
 Detta huset verkar inte bebott och det är så fint, kan ingen i familjen köpa det och renovera? Vi kan bo där!

 Så väldigt fint!


 Här krävs inga ord, havet är mäktigt.


 Hen sprang som en dåre, t o m i sidläge ibland för att komma undan vågorna, var kul att se.

 Svanarna tyckte det var bättre att sova bort denna blåsiga dag.
 Jag träffade Mia och fick en pratstund. 
 Hemma och tog en fika. Jag tänkte undvika att äta för mycket bröd, men när Harald köper hem tekakor kan jag inte låta bli. Jag vet inte varför, men jag älskar dessa tekakor och de är verkligen inte nyttiga på något sätt.
 Inatt läste jag till över två, det var svårt att lägga ifrån sig denna bok. Fortsättningen på den tidigare boken jag läst och lika uppslukande. Jag upprepar Läs!

Gillar

Kommentarer

Marie Nilsson,
Anonym
,
Vilka fina bilder..du är så duktig på det...synd bara att du benämner fågeln med hen..vad är det för fel på han och hon eller den...ursäkta men så tycker jag..brukar inte tyckas offentligt men jag reagerar skarpt på det...Sorry....Är kanske gammaldags men vårt svenska språk är vackert utan hen..vi kan vara jämställda iallafall....Gunnel
Christel,
Tack, för mig handlar det inte alls om jämnställdhet, jag tycker det är ett utmärkt ord för att benämna en levande varelse som jag inte vet könet på eller som det också används, för anonymitetens skull vid behov. Men, kul när någon reagerar på det jag skriver, kunde ju blivit en liten debatt, haha!
www.blogger.com/profile/112827116537701472