Instagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofi

Regndag

Regnet står som spön i backen, det sa vi när jag var barn och så är det idag. Oavsett vädret hade jag bestämt mig för en innedag för att få lite gjort. Vi hade sällskap av en mås på balkongen imorse, jag vet inte riktigt vad han ville, han återkom hela tiden. När vi oceanseglade och fick besök av någon fågel inbillade jag mig alltid att det var min far som bevakade mig. Kanske det var han som kom på besök?

Jag städade lägenheten, det var behövligt, jag slarvar alltid på somrarna, men idag blev det fint och ikväll njuter jag. Jag måste ju visa att även mina ärtskott växer.

När jag var klar satte jag igång med grattiskort, jag hade tre beställningar och en del egna till våra majbarn.

Idag fyller mitt barnbarn Amanda 24 år och vi grattar väl henne någon dag framöver.

Imorgon fyller barnbarnsbarnen Edith och Bobby år. På lördag firar vi Edith sedan får jag se när jag kan gratta Bobby.

På måndag fyller Melina år, ingen bestämd dag för firandet av henne.

När jag gjort så många kort samtidigt blir det en fruktansvärd röra på mitt scrapbord. Idag blev jag galen, nu får det fan hända något. Jag måste sortera om och städa upp.

Nu har jag startat den stora städningen och lite omsortering av grejorna. Det blir bra, allt blir avtorkat. Jag ska försöka ha helt clean på mitt bord och det jag håller på med lägger jag på min vagn istället. När jag sa till Harald att jag måste göra detta, log han och jag vet precis vad han tänkte, "nu igen" Ja bara jag får ha min säng kvar sa han sedan haha. Det blev inte klart, får fortsätta imorgon, det ska regna då också så det blir bra.

Gillar

Kommentarer