Pendlar hit och dit

Mitt humör och tålamod pendlar verkligen hit och dit. Jag tycker att jag varit väldigt uthållig hittills, men ibland brister det. Allt går så långsamt, vecka efter vecka och ingen förändring i Coronaläget. Någon gång ibland måste jag få säga det här jag är så jävla less på hela situationen. Nu är det sagt. Idag gick jag en promenad, ja först TVgympan såklart. Jag är bättre i ryggen och jag gick snabbt och lätt, kände mig glad över det. Lika bra att jag tar herpessituationen också, många blåsor och ont har jag och inget kyssande blir det heller. På promenaden tittade jag först in till sonen Joel för att höra hur det går för honom. Det går bra tycker han och han jobbar på så gott han kan i trädgården inför Ebbas student. Han har fått hyra en rullstol, det underlättar för honom.

Idag tvättade han trädäcket där de har haft soffor, de ska möblera om i trädgården.

Jag fortsatte ner till Margreteberg och gick invallningen hemåt.

Det blåste rejält, en svinkall nordlig vind, men det var soligt.

Det var otroligt klart väder och Danmark syntes så tydligt.

En ny fin väg ner till havet och rakt upp till toalettbyggnaden.

Som synes inte många grader idag och vattentemperaturen har också sjunkit igen. Hemma igen sjönk jag ner i soffan på balkongen, där var lä och skönt i solen. När jag vilat klart bakade jag Kanelbullar. Vad är härligare en en vetedeg.

Så gott till eftermiddagskaffet. Idag frossade jag rejält med matjessill, potatis, gräddfil och gräslök, bland det bästa som finns.

Glad post fick jag också av vännen Anna i Edsbyn. Såklart med ett fint kort som hon gjort. Vi blev ju vänner genom vår hobby, hon är så bra på det. Jag blev så glad, vad det är roligt att få post. Det blir kanske uppsving med det förresten.

Idag kunde jag inte hålla mig längre utan jag ringde till Forsbergs och frågade om vår husbil. Nej, inget besked än, de vet inte när den kommer. Tråkigt.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Jag håller med dig helt och fullt, är så fullkomligt skitrött på denna Corona så jag finner inga ord. Men men så länge man håller sig frisk får en väl vara glad antar jag.
Glad iallafall för att du blev glad för kortet och det lilla som fanns i. Önskar så att vi kunde ses!! Men nu är det både avst och Corona som ställer till det.
Åhh så gott med kanelbullar! Önskar jag också kunde njuta av att baka... Jag gillar mer att äta dom🤪🥰😘
kram Anna
christelovergaard
christelovergaard,
Jag önskar du kunde komma och fika med mig, vi hade kunnat fika på invallningen en vacker dag, inte så blåsigt som när du var nere hos mig. Kram
nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,
Känner så igen mig och det är skönt att nån säger det så kraftfullt 😉 Visst är man glad att man är frisk och även familjen men vissa dar känns det så tröstlöst och humöret går i botten 😔 Gott med nybakade bullar 😋
nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,
Ja ibland känns det att det liksom är förmätet att klaga, vi har det ju bra, men ändå.....
nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,
Så gott med kanelbullar
nouw.com/ingajohansson
christelovergaard
christelovergaard,
Ja så gott att ta fram en ur frysen och mikra lite till kaffet.
nouw.com/christelovergaard
Densaknadefamiljen
christelovergaard
christelovergaard,
Tack för att besöker mig
nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Förstår dig ibland är det fanken helt tröstlöst liksom... Vilken fika du fixade idag 😍 jösses vad gott det hade varit med den fikat efter den goda silltallriken 😉
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,
Du ligger aldrig långt efter, så goda fikasaker ni har!
nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är förståligt att vi alla blir trötta på denn lilla fiende som påverkar våra liv. Själv hade jag en sådan för några veckor sedan. Det är bra att bryta ihop och komma igen
nouw.com/stenhagenbettan
christelovergaard
christelovergaard,
Ja precis så, jag försöker att inte låta mig slås ner av det, men ibland släpper jag skyddet
nouw.com/christelovergaard