LAHOLM

Vi hann med en del idag. Vi kom till Forsbergs i Bjuv först för att fixa lite i Lisa. Vi satt och väntade under tiden, hur skönt som helst. De har ett trevligt rum för kunderna med kaffe och annat.

Jag hittade en förvaringsgrej som vi köpte och satte upp den senare under dagen. På min sängsida finns inget medan det finns hyllor på Haralds sidor. Jag blev så glad för den.

Vi behövde krokar till den och körde inom Ikea där vi köpt krokar till Lisa tidigare. Vad jag sprang genom varuhuset, det är ju helt omöjligt att komma ut när man väl kommit in haha. Jag hade lite bråttom eftersom jag hade en tid för mammografi. Vi hann dit tack och lov. Sedan körde vi vidare till Ängelholm där jag var och handlade en present i Gjordkällaren, det är en keramiker som säljer vacker vit keramik med texter. Det blåste något helt vansinnigt idag, imorse sprang jag omkring på svalgång och försökte rädda mina pensèer som flugit omkring, jag bara tryckte ner dem i krukan igen. Jag får väl se hur de är när vi kommer hem igen.

När vi körde var det ibland en riktig dimma när jorden flög mellan åkrarna. Vi körde till Laholm där vi stått tidigare, en fin ställplats ovanför Lagan.

När jag gick ut för att fota lite upptäckte jag att jag glömt mitt batteri till Nikonkameran som jag satt på laddning hemma. Jag blir så trött på mig själv. Nu kunde jag lösa det genom att be Mia hämta det och lämna till vännerna Bitte och Tommy som vi ska sammanstråla med på lördag.

Vi åt Oxfilé som jag hade i frysen tillsammans med Peka potatisgratäng och sallad till middag. Det var en god middag första kvällen.

En fin kväll och vinden har mojnat

Gillar