Fotoutmaningen Vatten

Vatten, ja det har vi överallt runt oss, hav, sjöar, kranar och vi klarar oss inte utan. Spännande att se vad ni fotar. Mitt foto är från Krapperup där jag var i måndags. Vilken spegling det blev.

När jag tittade på min lista igår upptäckte jag att jag hade skrivit ett tema två gånger. Det var bl a det sista så jag har lagt ett nytt där. Då kan vi Fira att vi har hållit ut hela månaden och att det är slut. Igår när jag hade besök av barnbarnet Anna hjälpte hon mig att lägga en ny kategori Foto om någon önskar gå tillbaka och titta så blir det enklare.

Härliga gröna foto kom det igår, lika roligt alltid och göra sammanställningen. Det var ingenting jag planerat göra i tanken men glad att jag började med det. 17 st var med, alla är så påhittiga och tolkar på olika sätt.

Nu blev det svårt igen, det blir två idag, jag var säker först med detta fotot, ett vackert mönster från en marockansk vägg som vännen Britt tagit.

Sedan kom Toves foto på dessa människor och jag älskar foto på människor som sprider en känsla. Hon hade tagit det på Metron, hon bor i Paris. Grönklädda båda två.

Nu kör vi vatten, några har redan kommit in.

Soligt och fint ute idag, tom almanacka som jag säkert lyckas fylla, jag tror jag ska cykla igen.

Gillar