Fotoutmaningen Tillsammans

Idag är temat Tillsammans, det ger lite ledsamma vibbar, iallafall för mig. Och ändå är det ett lyckligt ord, att vara tillsammans med familj och vänner, unga och gamla, några stycken eller många. Just nu har pandemin sabbat det för oss, mer eller mindre. Jag valde själv ett äldre foto från vårt påskfirande hos sonen på den tiden när alla familjemedlemmar samlades. Det är från 2011 och jag saknar det. Sedan har åren gått och alla barnbarnen har vuxit upp och familjerna har splittrats på olika sätt.

Fina foton med olika cirklar kom igår, lika härligt som alltid att se era lösningar på temat.

Fina och vackra cirklar på alla sätt, jag gillar verkligen precis allihop, Toves en klass för sig med de underbara takcirklarna. Idag väljer jag dock Susanns sällskapsspel bara för att det är så roligt att spela spel och jag glider in på dagens tema en aning där.

Nu är vi Tillsammans idag! Hoppas ni har tid med det trots påskens alla aktiviteter. Här är helt kass wifi där vi är nu och jag har inte kunnat lägga ut mitt vanliga inlägg. Får se hur det går framöver. Era bilder är inte lika stora som mina så nu har jag lyckats få in alla bilder till detta inlägget iallafall, men det tar en evig tid.

Gillar