Fotoutmaningen Oväntat

Ett spännande tema idag, jag har redan sett några härliga tolkningar och ser så fram emot fler. Jag gillar sådana tema bäst, de som sätter igång fantasin rejält.

Min tolkning med ett foto från Wanås Skulpturpark där vi var häromdagen. Där dök det upp en hel del oväntat.

Inte för att fantasin tryter i mer traditionella teman, igår var det som vanligt många olika tolkningar och jag tycker det är så kul med era beskrivningar. Vi var 15 st som kände oss manade, tack för alla. Igår fick jag inte med en bild igen, nu när jag är hemma igen ska jag ha ett annat system så att jag inte glömmer någon, idag har inte det systemet börjat så kanske någon inte kommit med. Säg till mig!

Idag var det ett svårt val igen, det blir två för att ni inte ska tycka att jag är för personlig. Jag fastnade för @mariasvardag och hennes gödseltransport med medföljande doft att hamna bakom, en rolig tolkning.

Sedan tyckte jag att denna bilden som min dotter tagit är så härlig, inte för att det är min familj utan för hela känslan.

Har ni någon favorit?

Nu kör vi oväntat, hoppas ni hänger på!

Nu är jag tillbaka i vanliga lunken igen, det är varmare ute och fint väder så jag tar mig ut på en promenad, har mitt strykuppdrag också så jag tar den i samband med att jag går ut.

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Det är så kul alla dessa tolkningar 😍 tack för du drog igång utmaningen

nouw.com/mariasvardag
christelovergaard
christelovergaard,

Det är ni som gör utmaningen!

nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,