Fotoutmaningen Fräsch

Vad säger ni om Fräsch, för min del fick jag fundera länge på vad jag skulle fota. Jag hade några olika idéer, men sedan blev den avgjord när jag besökte butiken Maria Grant. Jag gick in där och tänkte, hon har säkert något fräscht. Hon engagerar sig alltid när jag kommer in med min kamera.

Ja, vad kan vara mer fräscht än vita kläder en fin sommarkväll? Det fick bli mitt bidrag. Jag väntar med spänning på dagens foto.

Så många vackra blommor kom det in igår, jag tycker det är så roligt att se.18 st bidrag denna dag.

Som vanligt hade jag svårt att välja, till slut blev det Gullvivorna. De gör mig glad och tankarna går till Brösarps backar på Österlen där jag krupit flera gångar för att få fina foto på Gullvivorna. Snart är det dags för denna blomning och vill ni se mycket Gullvivor så ta er dit. Det är vännen Carina som tagit detta fotot. Jag säger igen att jag tar en printscreen på era foto vare sig de ligger på Instagram eller bloggar, det är oftast så att jag annars inte kan använda era foto. Det kan då vara så att fotot är för stort för min dataskärm och därför kan de ibland se avklippta ut.

Imorse dök det upp ett minne på Facebook. För 5 år sedan hade jag lagt ut ett foto på en blåsippa. Våren är verkligen sen detta år.

Jag tror att jag ska ta en cykeltur till Krapperup idag och spana efter början på vitsipporna. Jag har inget annat planerat.

Gillar