Falkenberg

Vi fick en god frukost hos vännerna innan vi körde vidare.

Vi tänkte köra inom på Ullared för att kolla och köpa lite mat och annat med oss hem. Det var långa köer för att komma in och där stod folk ute i regnet och köade. De har delat upp varuhuset i två delar och den kön till matdelen var ännu längre. Det fick vara för vår del, jag fattar inte riktigt hur det går till.

Vi körde till Falkenberg igen och står på Engelsons Sportbutiks parkering. Harald köpte ett par byxor där som han trivs så bra i och vill gärna ha ett par till. Det vräker ner regn idag och vi hade kört hem om vi inte hade bokat spa imorgon. Vi har inte varit ute, jag plockade fram mina nya pennor och förvaringslådan. Jag sorterade upp pennorna, det blev så bra och satt lite med färgläggning.

Vi står på en jättegrusparkering som nästan är helt öde och var händer då? En husbil kommer och backar in bredvid oss med ca en meter emellan. Deras dörr och vår dörr alltså åt samma håll dessutom. Jag blev vansinnigt irriterad och hade inte Harald stoppat mig hade jag sagt till. Han tyckte jag var löjlig. Men, vad är det med folk? De försvann, antagligen till butiken, lämnade sin hund i bilen och kom tillbaka några timmar senare och körde igen.

Vi åt en Gulaschsoppa på burk till middag, fick ju inte handlat något och sedan gjorde jag pannkakor.

Nu inväntar vi bara morgondagen.

  • Husbil

Gillar