En torsdag

Imorse handlade jag på Lidl, denna veckan har de billigt kaffe och en måste handla för 300 kr för att få köpa 3 pkt kaffe. Det är sådant som kan göra mig lite galen, tycker inte om det, men som pensionär vill jag handla billigt det jag kan. Så redan tredje rundan på Lidl denna veckan. Jag tog en promenad och först hem till barnbarnet Anna med blommor och lite gott. Hon blev akut opererad igår och jag ville se om henne. Både hon och hennes sambo blev covidtestade igår så jag kunde lugnt gå dit. Barnen var hemma, deras förskola är stängd för tillfället så jag fick träffa dem också.

Så mysigt att träffa Mathéo och Melina, jag hade några chokladkaniner med till dem.

Anna mådde inte så bra, men var på benen, hennes mamma och mormor kom också och vi fikade tillsammans innan jag fortsatte min promenad.

Påskrisen är utsatta i stan.

Det var ett ljuvligt väder och sol idag. Jag satte mig på balkongen med min bok när jag kommit hem. Sedan ringde Anna, hon hade feber och de ville att hon skulle in till sjukhuset igen. Sambo Tim skulle gå till lekparken med barnen så hon frågade om skjuts. Såklart att jag körde henne in till Helsingborg.

Jag fick sitta i hisshallen och vänta, jag hade min bok med mig så det gick bra. Anna kom så småningom tillbaka och var glad och lättad, hon hade ingen infektion utan det var en naturlig reaktion med feber efter operationen, de kollade henne noga. Det var så skönt, jobbigt nog det hela för henne. Jag hoppas det snart blir bra igen.

Jag var så hungrig innan jag var hemma igen, gjorde Spagetti Carbonara, du milde så gott.

Jag skulle gjort våfflor också idag, men det kommer fler dagar.

Gillar