Det blev en promenad

Imorse kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle gå eller cykla. Jag försökte locka Harald att hänga med på cykling och ta några kontroller, men nej, det gick inte. Det hade ju annars hjälpt mig att veta vad jag skulle göra. Jag tog en promenad och sedan gick jag och ångrade mig tills jag blev riktigt förbannad på mig själv. Gå nu och njut för f-n. Det är ju ett makalöst fint väder.

Sedan igår har Körsbärsträden slagit ut mer.

Jag gick till Lerberget och gick upp en runda i skogen för att se hur långt liljekonvaljen kommit.

De är på gång.

Campingplatsen börjar fyllas.

Harald och jag kan hitta varandra i telefonen, det är så bra, vi kan kolla om vi är på väg hem eller så. När jag gick hemåt såg jag att han var hos vännerna Ulla och Bernt, han brukar vara där haha, så jag gick dit.

Så fick jag också kaffe i solen och vi fick en pratstund. Jag kunde också hjälpa Ulla med att boka en grej. De är också på väg ut på en husbilstur. När vi kom hem låg det brev från Region Skåne igen, det kommer snart ett brev varje gång det är postgång. Vi trodde att vi hade fyra veckors paus nu, men nej, nya prover som Harald måste ta den 7 maj så nu har vi plötsligt bara två veckor på oss med Lisa. Det är ok, vi måste rätta oss efter det och Haralds hälsa är det viktigaste. Vi hinner ut en tur iallafall. Imorgon ska vi packa, handla mat, tvätta och på torsdag kör vi efter lite fix med Lisa och min mammografi.

Gillar