Cykeltur och bok

Det blev en cykeltur idag och jag styrde till Krapperup. Lite kallt, men med dubbla vantar gick det bra. Jag får ont i armarna och handlederna, ett nytt fenomen. Denna vintern har inte varit nådig mot en gammal kropp.

Det var kallt och regnet hängde i luften, ingen vind och det var skönt. Krokusen blommade vid cykelvägen.

På Krapperup letade jag efter vitsippor, men nej för tidigt denna kalla vår. Är det vitsippor detta ska bli kanske? Ramslöken tittar fram, där finns massor

Nu får jag faktiskt börja ta med mig mitt mikroobjektiv, jag får ju ingen skärpa.

Vilken rotvälta.

Jag gick bort till växthusen, där är helt magiskt och gå runt och titta på allt gammalt som finns där.

Tillbaka till cykeln och trampade hemåt (med elhjälp).

Jag vet inte hur jag har blivit, längtar alltid hem när jag är ute. Jag gjorde middagen idag, Köttfärssås med spagetti och sallad, gott.

Jag har läst ut andra delen av Guillous 1900-talsserie. Jag lånade på Biblioteket och de hade den bara i stor stil och jag tog den, uppdelad i två böcker. Det var faktiskt inte så dumt med stor stil haha. Jag tycker det är intressant, denna är dock lite tjatig ibland, men roligt att läsa om händelser och företeelser då runt 1910 och över Första Världskriget. Denna boken handlar om den tredje brodern som bosatt sig i England. Bok nr 8/2021. Ikväll börjar jag på tredje delen.

Jag sitter mycket med datorn, jag har börjat med att lägga album för alla barn, barnbarn, barnbarnsbarn och oss själva och våra föräldrar och lägger över bilder. Det tar en evig tid, idag har jag avslutat 2002.

Gillar