Instagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofi

Challenge YOUrself

Igår gjorde jag klart en layout till Challenge YOUrselfs majutmaning. Som alltid handlar den om en själv och nu med ansiktet i fokus.

Mina nya papper, visst är de fina, dessa är Vicki Boutins serie Story Teller. Ni kanske inte känner igen mig, fotot är från början av 90-talet tror jag, taget av min tidigare svärson. Det handlar alltså om mina fräknar. Med solen kommer de och i år är pannan full så därför har jag kommit att tänka på dem. De stora fräknarna jag alltid haft över näsan är borta, jag tror de försvunnit när jag fryst näsan för solskador två gånge. När jag pratade om det på min generationspromenad fick jag veta att unga tjejer idag kan sminka dit fräknar för att det är fint. Hur konstigt är det?

Igårkväll tog jag ut mina pennor för färgläggning i vardagsrummet och satt vid bordet. Det var mycket roligare när jag såg Harald och hörde TVn, satt inte helt för mig själv. Så ska jag göra nu, men bara färgläggningen, när jag gör korten sedan måste jag ha mina grejor omkring mig.

Harald och jag har planerat cykling idag, men just nu vet jag inte om det blir, vädret är inte så lockande, vi får se.

Gillar

Kommentarer