Bästa lördag

Lördag och vår, promenad med dottern på stan och mycket folk ute. Alla vaknar liksom till känns det som. För första gången ville jag bara slita av mig kläderna, så varmt och skönt.

Dotter Mia behövde göra en massa ärenden och jag valde att följa med och bara vänta utanför butikerna. Emellan butikerna kunde vi prata. Vi gick först ner till Gruvtorget. Där hänger det texter från en av förskolorna i träden, så roligt.

Jag gick hem till sonen Andreas för att hämta en blodtrycksmaskin som vi fick, tack för den. Jag hittade Andreas ute vid huset som han renoverat och nu är sålt, lite småjobb innan besiktning. En pratstund där också.

Jag fortsatte sedan ner till hamnen och badet. Det var mycket aktivitet i hamnen idag.

Jag stannade till hos vännerna Ulla och Bernt och blev bjuden på fika. Ulla och jag satt och pratade en stund i solen i deras fina trädgård.

Höganäs har fått några nya fina övergångsställen nere vid badet.

Senare i eftermiddag städade jag Lisa, bäddade rent och gjorde iordning. Nu är hon redo för nästa färd. Vi planerar köra på torsdag om inget händer när Harald är på njurmottagningen på måndag.

På torsdag ska vi först till Forsbergs i Bjuv så att de får fixa lite saker på garantin, bl a har gummilisten släppt på fönstret på toaletten.

Jag blir ofta så sugen på räkmacka när jag ser folk som sitter och äter dessa. Sedan undrade jag varför jag bara inte gör en räkmacka, det är ju skitenkelt och mycket mer prisvärt. Idag hände det.

Jag får tacka ödmjukast för denna fina dag och vi sitter ikväll och bara njuter i TVsoffan.

Gillar

Kommentarer