Bara gråa nyanser

Så grått och småregn också mörkret på det. Hålla ut var det ja. Idag fyller min bästa dotter år, 56 år blir hon och det blir inget kalas. Jag gav henne en present igår när jag var hos henne med Covid-19test och den öppnade hon idag på morgonen så hon fick känna lite att hon fyller år. Jag tog en promenad, det blev inte långt och våt blev jag.

Jag blev inte ens badsugen.

Jag gick ner och kollade in Lisa, det kändes konstigt, jag kan inte ens föreställa mig att vi ska ut och köra.

Jag tog upp jullådorna från källaren och gick igenom dem. Jag sorterar varje år så det var inte så mycket att kassera. Men, idag packade jag om dem i riktiga plastförvaringslådor med lock, skönt att slänga de där bananlådorna som bara samlar skit i källaren. Nu får julsakerna vänta en stund till, jag väntar på att maken ska vara redo haha.

I em var det presskonferens igen och lite positivt kändes det med vaccinet. Kanske vi kan se slutet på det och kanske vi kan ge oss ut och köra framöver. Vi tillhör ju de som prioriteras först, men Harald är säker på att det blir i bokstavsordning haha, pessimisten i familjen Övergaard. Det blir det såklart inte är kanske bäst att lägga till.

Gillar