Instagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofi

Ängelholm

idag hängde jag med maken Harald till Ängelholms sjukhus, inte med honom in, det är ju inte ok under pandemin. Herregud, att betala parkeringsavgifterna är så krångligt att en kan bli fullkomligt galen. Jag skulle bara kunna skrika och slå på parkeringsautomaterna, appar och skit. Vi klarade av det till slut. Jag tog en promenad i stan istället. Jag var helt fel klädd i den värme vi fick idag.

Jag gick från sjukhuset över bron in till stan. Vad allt plötsligt har slagit ut, boken och de flesta träd, det är så ljuvligt vackert.

Jag passade på att köpa en del födelsedagspresenter till alla våra majbarn. Jag hann inte mycket förrän Harald ringde, det hade gått fort. Han var på öron/näs/hals mottagningen och fick koll och lite behandling i näsan för blödningarna han har. Vi får se om det hjälper något. Du har ju ITP sa läkaren, jaha? Vi har nog inte fått riktigt klart för oss att han är diagnostiserad med det. Han har telefontid med läkaren på hematologin imorgon så då står det kanske mer klart. Jag köpte vars en Engelholms glassbåt till oss som vi satte oss och åt innan vi åkte hem.

Dagen har gått så fort, flera besök som kommit och pratat, det är ju alltid trevligt.

Vår Gormleystaty har fått på sig rögletröjan igen inför kvällens match, så trots mitt ointresse så avslutar jag med den.

Gillar

Kommentarer