Instagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofiInstagram christelannsofi

Agent

Idag har jag agerat agent, perfekt för mig som behövde komma ut och gå. Först hem till dotter Mia och hämtade hennes leg och sedan till Apoteket vid City Gross för att hämta ut ett Covid-19test.

Några få foton på vägen.

Inne på hundrastområdet har elbelysningen blivit "tapetserad" med foto på hundar som man har fått skicka in.

Kommunen har börjat ljuspynta överallt i stan, här på torget vid Biblioteket har det hängts upp korghjärtan. Senare när alla ljus är tända ska jag ta en kvällspromenad.

De gör så gott de kan, det pågående arbetet med Storgatan piffas upp.

Snart börjar vårt nya grannhus växa upp, det är på gång. Jag gick tillbaka med testet till Mia och sedan till Apoteket igen för att lämna det, hennes leg lämnar jag en annan dag. Hon ska ändå inte gå ut förrän hon var svar. Jag travade på bra, strax under 10000 steg blev det. Det var skönt att komma ut lite.

Vi åt resterna av Biff a la Lindströmbiffarna med potatismos och sallad. Nu måste jag tömma frysen, jag kan inte pressa in något mer i den.

Ny Granola var nödvändig, jag klarar mig inte utan den till frukosten och jag tog det sista imorse.

I eftermiddag har vi lyssnat på regeringen och de nya restriktionerna. Det blir värre och värre. Harald fyller snart 70 år och vi har bokat på Hotell Skansen i Båstad eftersom vi inte kan ha några andra festligheter. Jag får ringa dit imorgon och förhöra mig om hur det går till där och kan de inte redogöra för säkerheten så får vi avboka. Det är så tradigt, men vi får hålla ut. Lite positivt med vaccin iallafall.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,

Gott det såg ut med biffarna!

nouw.com/artibus
christelovergaard
christelovergaard,
Ingajohansson
Ingajohansson,

Så fint pyntat där är hos er, är själv inte inne i Ängelholm så jag vet inte hur där ser ut, har aldrig hänt förr.

Får väl ta en dag och cykla in och fota lite

Ring du och hör efter, vid denna årstiden är det alltid folktomt i Båstad


nouw.com/ingajohansson
christelovergaard
christelovergaard,

Ja, får se vad de säger. Här blir det ingen traditionell julskyltning utan kommunen satsar extra på fina dekorationer istället.

nouw.com/christelovergaard
MariasVardag
MariasVardag,

Mysigt med pynt som lyser upp. Håller tummarna på negativt test för dottern 🙏🏼

nouw.com/mariasvardag
christelovergaard
christelovergaard,

Jag tror det är negativt, men man vet ju aldrig och med hennes jobb måste hon testa sig innan hon kan återgå. Jobbar hemifrån nu.

nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Dottern och svärsonen avbokade sin hotell natt dom hade bokat nu på lördag. Trist för dom, men småfolket sover över hos oss så dom ändå får lite egentid för vuxenlivet

nouw.com/stenhagenbettan
christelovergaard
christelovergaard,

Ja, trist, jag får höra vad de säger, ska kolla presskonferensen idag först

nouw.com/christelovergaard