Agent

Idag har jag agerat agent, perfekt för mig som behövde komma ut och gå. Först hem till dotter Mia och hämtade hennes leg och sedan till Apoteket vid City Gross för att hämta ut ett Covid-19test.

Några få foton på vägen.

Inne på hundrastområdet har elbelysningen blivit "tapetserad" med foto på hundar som man har fått skicka in.

Kommunen har börjat ljuspynta överallt i stan, här på torget vid Biblioteket har det hängts upp korghjärtan. Senare när alla ljus är tända ska jag ta en kvällspromenad.

De gör så gott de kan, det pågående arbetet med Storgatan piffas upp.

Snart börjar vårt nya grannhus växa upp, det är på gång. Jag gick tillbaka med testet till Mia och sedan till Apoteket igen för att lämna det, hennes leg lämnar jag en annan dag. Hon ska ändå inte gå ut förrän hon var svar. Jag travade på bra, strax under 10000 steg blev det. Det var skönt att komma ut lite.

Vi åt resterna av Biff a la Lindströmbiffarna med potatismos och sallad. Nu måste jag tömma frysen, jag kan inte pressa in något mer i den.

Ny Granola var nödvändig, jag klarar mig inte utan den till frukosten och jag tog det sista imorse.

I eftermiddag har vi lyssnat på regeringen och de nya restriktionerna. Det blir värre och värre. Harald fyller snart 70 år och vi har bokat på Hotell Skansen i Båstad eftersom vi inte kan ha några andra festligheter. Jag får ringa dit imorgon och förhöra mig om hur det går till där och kan de inte redogöra för säkerheten så får vi avboka. Det är så tradigt, men vi får hålla ut. Lite positivt med vaccin iallafall.

Gillar