Jobbat 21-07, och släppt ut hästarna. Dom trivs så bra ihop ! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Varit ute på tur med Cessna tillsammans med en som bor här i närheten av oss. Hon visade en ny runda. Cessna var pigg och glad som vanligt!

Likes

Comments

hästarna har solat sig ute i det underbara vintervädret idag!


Likes

Comments

Denna helgen består utav 3 nätters jobb. Däremellan ska jag tillbringa min helg i stallet.
Cessna och Rheinn ska tränas både lördag och söndag!

Här är en bild på mig och Heba! ❤️ fina tjejen !

Likes

Comments

Cessna: Cessna ska tränas upp för att komma tillbaka i form.
Om min träning går som den ska (gå ner några kilon till) , är målet att vi ska ut och ställa upp i en LB:1 på klubb nivå, bara för att komma ut och hitta på något kul.

Heba: Heba ska komma hem ifrån inridning och då blir det dels vila för hennes del med promenader i skogen och annat skoj. Sedan ska jag börja rida Heba, åka ut och träna i ridhus och för tränare. Ser fram emot att få börja träna henne!

Rheinn: Rheinn behöver stärka ryggmuskulaturen, och arbetas därför lång och låg i skritt än så länge. Rheinns mål för framtiden är enbart hållbar muskulatur. Vi har inga planer på att åka iväg på träningar eller tävlingar, utan vi håller oss runt Åkersäng och rider på uteritter eller tränar på fältet ❤️

Det är alltid roligt att sätta mål med hästarna, både stora och små mål.

Likes

Comments

kvällspass på gymmet tillsammans med Max idag. Vi körde axlar, rygg och traps, fick bra pass 😁

Efter gymmet blev det potatis och lax, så gott!

Här körde vi lite rodd. 

Likes

Comments

Efter en två timmar lång promenad med min kompis Hannah och våran hund Java blev det hästarnas tur att få motion. Rheinn var först ut. Trots halv storm tog vi oss runt Åkersäng, ca 45 minuter tar den om man skrittar. Tränade halvhalter, och formen i skritt.

Likes

Comments

Hej igen. Nu tagit en tur på Cessna också. Cessna var pigg som vanligt, och blir bara piggare för varje ridpass vi gör?!

Cessna har gått uteritter och tränats dressyr i skogen sedan september. Tror det gjort gott för både kroppen och själen. Tänkte komma iväg till ridhus någon helg framöver för att träna lite dressyr.

Idag skrittade vi ut barbacka i ca 40 minuter. När jag menar att vi skrittade ut betyder det inte på lång tygel, utan hästarna får såklart arbeta i form ute också.

Likes

Comments

Uteritt med båda idag. Började med Cessna och red ner till vattnet. Tog sedan samma tur på Rheinn också! Båda stortrivdes som vanligt!

Likes

Comments

Uteritt på den nya vägen jag blev visad i helgen. En kortare tur på 30-40 minuter.

Mamma och Rheinn följde med.

Likes

Comments