Vippestol i hus

Det meste av babyutstyr begynner å komme på plass og det er kun noen små ting igjen før jeg kan si meg ferdig med innkjøp, redebygging og forberedelser. Nå har vi også fått vippestol i hus, noe jeg har ønsket meg lenge. Da Sander var baby hadde vi ikke egen vippestol, men vi lånte en. Denne var veldig praktisk og ble mye brukt! Vi er derfor veldig glade for å ha fått tilsendt denne fine Moweo Relax vippestolen fra Jollyroom.

Vippestolen er veldig enkel å montere og tar liten plass når den er sammenlagt, dermed er den også veldig fin å ta med seg på reisen. Den gynger behagelig når barnet beveger på seg, slik at du slipper å stå og gynge på stolen. Den leveres sammen med en lekebue med 2 myke leker. Disse er avtagbare og kan byttes ut om du ønsker det. Buen er også avtagbar, så du bestemmer selv om du vil ha den på eller ikke. Vippestolen kan også justeres i 3 ulike høyder ettersom hvor bratt du vil ha den. Dette er en fin og praktisk vippestol som kan brukes fra barnet er nyfødt og tåler opp til 15kg.

Vippestolen er av merket Moweo og finnes i 3 ulike farger. Du finner denne typen og mange andre fine vippestoler hos Jollyroom. Og foresten, nå er det tilbud på en mengde vippestoler, så her kan du gjøre et kupp!

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer