Pustealarm

Med den nye Snuza Pico pustealarmen fra Jollyroom kan du enkelt overvåke babyens pustebevegelser, posisjon og temperatur. All informasjon overføres dirkete fra den lille brikken og over til en app på din telefon ved hjelp av Bluetooth, så nå kan du ha full oversikt over den dyrebare lille babyen din.

Snuza Pico Pustealarm

Sånn virker Snuza Pico pustealarm
Du starter med å laste ned den tilhørende appen "Snuza" på din mobil. Deretter lager man seg en brukerkonto hvor man registrerer brikkens serienummer. På denne måten vil brikken og appen "snakke" sammen, men husk å aktivere Bluetooth først. Du kan også legge inn både navn og bildet av babyen i din profil.
Fest den lille snuza brikken fast i babyens bleie. Du bestemmer selv om du vil feste den på siden eller midt på magen, men husk at den må være i god kontakt med huden. Henger den for slapt vil den ikke kunne lese av bevegelsene riktig. Slå deretter på brikken, åpne opp appen på telefonen og koble enhetene sammen.

Når du har åpnet appen kan du skrive inn hvor på bleien du har festet brikken, f.eks "tummy" og på denne måten kan du også overvåke babyens posisjon og om han/hun snur seg. I appen vises det da både pustebevegelser, posisjon og temperatur.

Når babyen ikke har pustet på 15 sekunder vibrerer brikken for å få babyen til å reagere, om det ikke har blitt registrert pustebevegelser i løpet av 20 sekunder så piper alarmen. Her har jeg fjernet brikken fra bleien for å vise dere hvordan det det ser ut i appen når alarmen utløses.

For å være ærlig så var jeg litt skeptisk til hvordan denne lille brikken virket, men jeg be positivt overrasket. Jeg prøvde å legge Sofie på siden for å se om den faktisk registrerte at jeg hadde snudd henne. Og jada, brikken registrerte det og det kom opp i appen at hun hadde snudd seg over på venstre side. Så min erfaring er at Snuza Pico pustealarm har nøyaktige registreringer og du kan dermed føle deg trygg når du bruker den. Du finner den på tilbud hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer

katharina
katharina,
Hvordan er den vist barnet ligger på mage? Mi på 9 mnd sover kun på mage om natten:)
nouw.com/katharina
christal
christal,
Den registrer alt på samme måte selv om barnet ligger på magen 😊 Du må bare skrive inn i appen hvor på bleien du har festet brikken 😊
nouw.com/christal