Petite Chérie Doux

I samarbeid med Jollyroom har vi vært så heldige å få lov til å teste den splitter nye trillen Petite Chérie Doux. En liten og smidig trille som er perfekt å ta med seg når man skal ut å reise.

Nå begynner jo Sofie å bli såpass stor at hun vil sitte oppreist og følge med på det som skjer rundt seg, så da passer en trille helt perfekt å ha med seg i bilen når man skal ut på farten. Med denne trillen kan hun både sitte oppreist og følge med, men den kan også tiltes ned til nesten full liggestilling når hun blir trøtt og vil ta seg en lur. Det at ryggen kan justeres såpass langt ned gjør det også til en utmerket sovevogn. Den har også en svingbar bøyle i front som gjør det enkelt å løfte barnet inn og ut av trillen, samt et fempunktsbelte som holder barnet trygt på plass.

Petite Chérie Doux

Allerede da jeg hentet pakken på posten ble jeg overrasket over hvor liten den var. Jeg pakket opp, klipset på fremhjulene og vips så var trillen klar til bruk. Enklere blir det ikke! Trillen er lett på vekt, har svingbare fremhjul og fjæring på alle 4 hjulene, noe som gjør den behagelig og enkel å trille. Vi har testet vognen på snø og is og synes den var meget stabil. Jeg så for meg at den kunne riste en god del, men fjæringen på hjulene tok unna den verste ristingen og trillingen gikk veldig fint. Trillen var også overraskende enkel å slå sammen igjen. Det at vognen er så liten når den er sammenslått er en stor fordel med tanke på å ta den med seg på tur.

Noe av det jeg likte best med denne trilla må være kalesjen. Den kan enkelt justeres i flere ulike steg ved hjelp av en liten del som kan brettes ut, samt en ekstra forlenger som du finner bak en smart glidelås midt på kalesjen. Med denne kan du enkelt skjerme barnet for solen. Denne kan brukes i alle de ulike stegene uavhenging om trillen er i sitte eller liggestilling.

Jeg er egentlig godt fornøyd med det meste på denne trillen, men det som skuffet litt var nok varekurven. Jeg synes rammen på selve trillen stjal litt plass og det kunne godt vært litt høyre fra bunnen på varekurven og opp til setet. Men om man putter inn varene i fronten på trillen så var den noe mer romslig på den siden. Ellers var jeg meget godt fornøyd.

FORDELER

- God å trille. Svinger lett.

- Fjæring i hjulene som reduserer risting.

- Kan justeres ned i nesten full liggestilling.

- Praktisk kalesje med mange justeringsmuligheter.

- Enkel å slå sammen.

- Er lett på vekt og tar liten plass.

- Fempunktsbelte som holder barnet på plass i vognen.

- Svingbar bøyle i front som gjør den enkelt å ta barnet inn og ut av vognen.


ULEMPER

- Litt lav varekurv.

- Bremsen er litt hard å tråkke ned.

- Det kunne fulgt med en bag/pose til å oppbevare vognen i ved transport.

Petite Chérie Sittepute 

Vi har også fått tilsendt denne stilige sitteputen som ble kjempefin i den nye trillen. Den har en universal passform og passer dermed de fleste barnevogner/triller på markedet. Sitteputen er slitesterk med en side av polyester og en side av fleece. Vi valgte en rosa pute med Flamingo, men de finnes i mange ulike farger og motiver hos Jollyroom.

// Sponsede produker
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer

gae
gae,
Elsker det merket!
nouw.com/gae