Mååål!

Pineapeak Premium Fotballmål

Sander har virkelig fått opp øynene for fotball og synes det er spesielt gøy når pappa vil være med å sparke. Tidligere har de bare sparket frem og tilbake til hverandre på plenen, men nå har vi vært så heldige å få tilsendt dette fine fotballmålet fra Jollyroom slik at Sander kan score mål. Og det er jo så klart mye morsommere!

Fotballmålet er av merket Pinepeak og kommer i 3 ulike størrelser. Vi har det minste som har målene 180x120x60cm. Alle de tre størrelsene leveres med en målduk som man kan henge forran målet og skyte på. Denne får vi henge opp neste år, for nå tror jeg Sander har mer enn nok med å treffe målet slik som det står. Det var også overraskende enkelt å få opp siden det monteres ved hjelp av et klikkesystem. Nå skal vi kose oss med fotball resten av sommeren!

Du finner dette fotballmålet og mange andre ballspill produkter hos Jollyroom. Alt du trenger for å leke og ha det gøy i sommer. Mange av produktene er også på tilbud for øyeblikket, så her kan du gjøre et godt kjøp.

Sommer + ballspill = sant

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer