Lekegrind

Beemoo Safe lekegrind

En lekegrind kan være både praktisk og smart, spesielt når den har flere bruksområder. Den nye Beemoo Safe lekegrinden vår fra Jollyroom kan nemlig brukes som både lekegrind, romdeler og som ovn/peisgrind. En genial sak når man har små barn i hus!

Lekegrinden består av 6 deler, hvor en av dem har en dør og hver av delene er 61 cm brede. Det følger også med en formtilpasset lekematte som gjør bunnen myk og behagelig å leke på. Et perfekt sted å plassere barnet når du f.eks skal lage middag eller gjøre husarbeid.

Nå er jo ikke Sofie så stor at hun klarer å forflytte seg selv enda, men om man f.eks har en hund i huset så kan lekegrinden være veldig praktisk å bruke allerede når babyen er så liten.

Døren på lekegrinden åpnes enkelt ved å skyve tappen i pilens retning samtidig som døren løftes litt opp. Veldig enkel å åpne for en voksen, men vanskelig for et barn. Ved å åpne opp lekegrinden i ene skjøten kan du bruke den som en romdeler eller som en ovn/peisgrind. Det følger også med veggfester slik at grinden kan festes fast i veggen og dermed står stødig.

Du finner både Beemoo Safe og mange andre praktiske lekegrinder og sikkerhetsgrinder hos Jollyroom.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer