Baby på magen

Da Sander var baby synes jeg det var utrolig praktisk å bare kunne putte han i en bæresele og henge han på magen, men bæreselen vi hadde da han var baby ble plutselig sporløst forsvunnet... Derfor er jeg utrolig glad for at jeg fikk tilsendt denne fine Beemoo Carry Comfort bæreselen fra Jollyroom.

Beemoo Carry Comfort er en behagelig og lett anvendelig bæresele som kan festes på både magen og ryggen. Når babyen er liten er den fin å ha på magen, så kan man enkelt snu den og bruke den på ryggen når barnet blir større. Helt perfekt om man f.eks skal ut på handletur og ikke orker å ta med seg vogn.

Bæreselen er utstyrt med godt vatterte skulderstropper og magebelte som gjør den veldig behagelig å ha på. Den har også gode justeringsmuligheter både rundt deg og barnet slik at den kan tilpasses deres fasong.

Nå er ikke Sofie så veldig gammel enda og er dermed litt for liten for bæreselen. Men om noen mnd kommer denne til å bli MYE brukt når vi skal ut på farten. Jeg har testet den litt hjemme, men hun er såpass liten enda at hun synker litt for langt ned. Men den virker helt fantastisk god og jeg gleder meg til å ta den ordentlig i bruk!

Du finner Beemoo Carry Comfort og mange andre fine og praktiske bæreseler hos Jollyroom. Mange av dem, inkludert Beemoo Carry Comfort er på tilbud for øyeblikket, så her kan du gjøre et godt kjøp!

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer

asfaltenke
asfaltenke,
Takk for tips!
nouw.com/asfaltenke