Moweo Moon

Moweo Moon

En reiseseng er veldig praktisk når man skal ut på tur med små barn, eller når barnet f.eks skal overnatte hos besteforeldre eller andre i familien. Vi har ikke en reiseseng selv og har alltid lånt en når vi har vært på tur, men nå har vi vært så heldige å få tilsendt den splitter nye reisesenga Moweo Moon fra Jollyroom.

Moweo Moon er en superpraktisk og fin reiseseng som finnes i fargene sort, grå og rosa. Den leveres også med spedbarnsinnlegg slik at senga kan brukes fra starten av. Når barnet blir større kan man enkelt bare fjerne spedbarnsinnlegget og bruke den som en vanlig reiseseng.

Spedbarnsinnlegget festes enkelt ved hjelp av plastikkroker som hektes på kanten av senga. Deretter knepper man bare fast trekket i hjørnene på senga og legger oppi puta som babyen skal ligge på. Veldig enkelt og greit!

Sengen er utrolig enkel å både slå opp og klappe sammen igjen. Den tar også overraskende liten plass når den er sammenslått, da måler den bare 22 x 60 x 58 cm. Den leveres i en praktisk veske med bærehåndtak slik at den er enkel å ta med seg på tur.

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer

Ingvild
,
Hvor mye veier denne sengen?
christal
christal,
Den veier ca 6 kg 😊
nouw.com/christal
Ingrid
,

Hei:) Fulgte madrassen med og passer den i den praktiske vesken som følger med? Synes du madrassen er for tynn eller går det fint?

christal
christal,

Madrassen følger med og passer i vesken ja 😊 Synes det var grei tykkelse på den 😊

nouw.com/christal