Den fineste vogna

Petite Chérie Heritage

Den nydelige vognen Petite Chérie Heritage har jeg ønsket meg lenge og lykken var derfor stor da vi var så heldige å få lov til å teste den i samarbeid med Jollyroom. Vi elsker den og kunne ikke vært mer fornøyd!

Denne nydelige duovogna er praktisk og bekvem for både barn og foreldre og har i tillegg et veldig lekkert design! Den leveres med med både sittedel og liggedel, samt bilstoladaptere som er kompatible med babybilstoler fra Maxi-Cosi og BeSafe. Dermed kan du få et komplett travel system med denne vogna. Siden vi har en bilstol fra Axkid kjøpte jeg adaptere som passer til stolen vår. Så nå er det bare å klipse på bilstolen og trille i vei!

Vogna har et stabilt og lett undersetell i aluminium og lufthjul som gjør den veldig god å trille. Den har også roterbare fremhjul som kan låses om man ønsker det. Både sittedelen og liggedelen er vendbare så du kan velge om barnet skal sitte vendt mot deg eller mot omgivelsene. Begge delene kobler du enkelt av understellet ved å klemme inn to knapper i sidene.

Hos oss er det liggedelen som kommer til å bli mest brukt fremover og denne er jeg veldig fornøyd med. Den sitter stødig på vognrammen takket være et ekstra støtteben på undersiden. I tillegg har liggedelen vattert tøy, et godt vindtrekk og en myk madrass slik at babyen skal kunne sove og slappe av i en god og lun vogn. Dessuten har liggedelen et praktisk bærehåndtak på kalesjen og veier ikke mer enn 2,9 kilo.

Vi er veldig fornøyde med vår nye vogn og kan varmt anbefale den videre. Du finner Petite Chérie Heritage og mange andre flotte og praktiske barnevogner hos Jollyroom. Mange av dem er på tilbud for øyeblikket, så her kan du gjøre et godt vognkjøp!

// Sponset produkt
#jollyroom #reklame

Liker

Kommentarer

Martine
,
hei! Endelig ei norsk ei som har testa i denne fargen 😍🙈🙌🏽 Jeg venter mitt første barn og er såå forelska i denne vogna, men lurer litt ang fargen.. er den veldig rosa eller mer beige? Tror ikke min mann vil gå med på å trille ei rosa vogn, og syntes alle bilder jeg ser er så forskjellig.. håper du kan svare meg 🙌🏽
christal
christal,
Hei 😊 Jeg synes fargen er beige. Har aldri tenkt over at bildene kan se rosa ut før du skrev det nå 🙊
nouw.com/christal
Martine
,
Tusen takk for svar! Det var godt å høre 🙊 Da blir det nok den😍 Du er fortsatt like fornøyd?
christal
christal,
Jepp! Denne har fast plass i bilen og er med over alt 😊
nouw.com/christal